Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Više za nas ne postoje vrata koja se zovu MMF, dovoljni smo sami sebi. Ova je zemlja samoodrživa", poručio je Erdogan. Ovo je ključno u cijeloj priči oko Turske
TO KAZE ERDOGAN JER JE TURSKA SILA I JESTE SAMOODRZIVA, BLAGO NJIMA
@1+1=2 Koga zaboli tolja za MMF ;; ?? Hoces neces ;;i nikom nista ;; nikad nikog nisu natjeravali ;; kome treba para u zajam MMF je tu ;;i sta onda ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam ja sultanofil, ali fakat ne mogu. Pljačka Afrike, a i dan danas je pljačkaju preko poreza. 21. vijek!
@menadzerskiguru A u Bosni kao nisu? 17% PDV-a je pljacka stoljeca!!!!!!! Hocemo ukidanje PDV-a!!!!
500 godina Turaka na Balkanu zaboravljas? To nije bilo pljackanje?
To njih grebe ba ne mogu im kredite uvalit. Jaki su bas.
Sve ovo moze izazvati raspad alijance i sta onda?
Tako je,PREDSJEDNICE👌💪❗
Jos da prizna genocid u Srebrenici
Kako vam bolan ne treba MMF, pa Trump je unistio tursku liru jednim tweetom
@manipani pokusavaju tursku da sataru sa svih strana po naredzenju medzunarodnih kamatara(mmf) nebil se zaduzila u moderno robovlasnistvo. Al se turska neda.
Hvala vam Erdogan jer branite dignitet i prava Turske države koja je primjer kako djeluje neovisna država.
ko god kaže neću mmf odmah je masonima objavio rat,a to je Turska uradila 2011
to redzepe sve bi se moglo trpjeti osim ovog nesposobnog francuskog kepeca
hajde turski ratni zločinče da ti rusi nisu javili što su njihova špijunska promatranja snimila od aktivnosti turske vojske, ,... ne bi te bilo!
a ne zna se ko je vise kroz istoriju pobio ljudi, turci il francuzi
Mi hrvati dobro znamo muslimanw dva puta ste nas izdali...i Brkica sjedi na dvije stolice ali do kada ..
I Gadafi se kofrčio i govorio da im nitko netreba a nije prijetio kao ova deva a svatko zna kako je onaj završio 😂🤷🏻‍♂️😂 Mogao bi ovo biti zanimljiv triler film za gledati a unaprijed je napisan završetak filma 🤷🏻‍♂️
Ovaj lik svakog dana sve više gura Tursku u propast. Zaluđeni autokrat koji ne preza od bilo kojeg načina prisile prema svojim protivnicima i neistomišljenicima vratio je Tursku korak unazad zaokretom ka radikalizmu i diktaturi. Svojim postupcima odovest će Tursku u izolaciju i pod sankcije međunarodne zajednice. Samoodrživost je šuplja priča za široke narodne mase. Samoodrživ si i na kruhu i vodi ako nemaš za nešto više.
@JaCuuZ Gledaj, ako želiš polemizirati prvo moraš biti pristojan. To "majmune" ostavi za svoje čobane po Šveckoj. Drugo, moraš znati o čemu je riječ i poznavati suštinu problema, Treće, moraš artikulirano prenijeti svoje misli kako bih te mogao razumjeti. Četvrto, ako već tako zdušno braniš interese Turske kako za svoj boravak nisi odabrao istu, a ne EU. Peto "dio ispred zemlje" podliježe međunarodnim konvencijama i tamo ne možeš zavoditi diktaturu.
prvo vrati natrag 5 miliona Turaka iz EU u Tursku pa pricaj o samoodrzivosti
Važni ste samo u industriji proizvodnje kebaba i iskorištavanja maloljetnih izbjeglica u tekstilnoj industriji.