Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je svedska za slobodu govora, da li bi mogli organizovati i javno spaljivanje one cmarske krpe sa bojama duge i peeedofffilije i zasto ne ??!!
cmar je srpska rec
cmar je srpska rec
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Doći ispred džamije, gdje je masa vjernika došla na bajram, čupati i zapaliti knjigu koja je muslimanima sveta knjiga, i još uz to dobiti pratnju policije, hej još mu i policijsku pratnju dali. Sloboda govora????Svijet se okrenuo naopako i sigurno ide u svoju propast.
Najgore zbog ovog zagadjenja vazduha da se pali vatra ...
Slažem se. Imaju granice i u slobodi, ponašanju...inače bi bili niži od životinja. Šta bi bilo da neko zapali Bibliju, Toru... Sve je to za osudu.
Ja kao ateist sam protiv provokacija paljenjem svetih knjiga ili slično. Vjeruj u što i kako hoćeš,mene ne diraj. Zato ne provociraj paljenjem
Ovaj lik je najveca komedija na planeti, sere svedskoj zbog neke njihove budale koja pali kur'an a istovremeno ljubi islamofobe Dodika i Orbana, a izraelu u njegovom komsiluku ne smije pisnuti...
U koje svijetu ti zivis insanu. Ako se iko javno verbalno napao Izraael to je ovaj koga ti osudjujes
Joj i ovaj je lik supljator teski...klumi kabadahiju najpasivnijoj zemlji na svijetu, sto se ne kurci izraelcima?
"Napomenuo je da na isti način kao što narušavanje bogomolja, uključujući crkve i sinagoge nije sloboda izražavanja.." kaze lik koji je crkvu, nakon sto je oskrnavljena od strane njegovih "miroljubivih" muslimanskih predaka i pretvorena u dzamiju pa onda muzej, vratio kao dzamiju. Je l' ovaj mentol jos uvijek zna sta prica haha
Kad nešto kupiš tvoje je,de informiši se malo,
Igraju se ovi Evropljani sa šikaniranjem muslimana posebno Bošnjaka i Kosovara a ovo dodatno pokazuje kako gledaju na muslimane ako sada pale njihove svetinje sutra bi i njih tako je u Europi prije holokausta spaljivanja djela židovskih autora. Zamisli da iz ovih pobrojanih zemalja pusti 4-5 miliona naoružanih migranata? Bolje živjeti u miru nego u ratu al ga neki baš traže.
Džamije su naše KASARNE, kupole su naše KACIGE, minareti su naše BAJONETE, a vjernici su naši VOJNICI. RTE
Ima jedan veliki dio stanovnistva u Svedskoj koji ne zeli u NATO i zeli ostati neutralan. A brko sad mora djelovati, jer Amerika je dala termin
Tako je brko, a Izraelcima ne smijes ni da pisnes za ono sto rade.
go77@ o čemu to ti?? Koliko Turci srušiše ili izgradiše crkava za 500godina? Tvoji zatrše sve za 100 dana i napraviše parkinge, jel ti javio ptpc??
Bravoza komentar ali on je previše glup da to shvati.
Sloboda izražavanja je i veto Turske. Istu stvar različite kulture različito gledaju. Švedi mogu gologuzi niz ulicu a u Turskoj tako može samo u zatvor. Neke stvari nisu univerzalne svuda a posebno osjećaj slobode, uvrede ili bahatosti.
E jest kultura gologuz hodati ?!
namazan si ti brko dozvolio bih ti sve da imas korist, Rusi pobise Ukrajince pa se lizes s Putkom, to ti je kao ok
bravo brko, nema mirovnih pregovora dok se stoka ne povuce iz ukrajine.