Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjer kako se treba ponašati demokratski izabran predsjednik. Demokratija na turski nacin mozes raditi sta hoces ako te narod izabrao pri tome nema za tebe ogranicenja.
Kad niko ne primjecuje da je Erdogan u isto vrijeme zatrazio izrucenje Gullena i povratak smrtne kazne.. Ne znam da li je to slucajnost
a ja koliko vidim on sad mangup postade... nema mu više slike Ataturk-a iza leđa, nekakvi brodići i barke. Baš je faca sada.
Gullen je za tebe brko baba...ti si samo jedan u nizu doktatora koji silovito krenu i na kraju budu objeseni/streljani na kakvom trgu od rulje kojoj je dopizdilo tvoje sranje.
Jel iko primjetio da iznad predsjednika Turske fali slika Kemala Ataturka.Pametnom dosta....
yebote dobis odkaz sto si clan nekog pokreta ili stranke.. posebna neka demokratija
i uhapse te i jebu u zatvoru godina...demokratija turskog doktatora
Mile Putinoglu Erdo gan Čong il
Čovjek zavodi totalnu kontrolu. Puč je bio povod....slučajno ili namjerno.
Podsjeća me na Putina,sve mu više nalikuje
Trebam Erdogana zvat da fatamo pokemone...iskusan je to 'fatac.
sa stokom treba samo oštro. Dok je ovdje bilo oštro, bilo je i države. A onda je došla 'demokratija' i sve otišlo u tri lijepe
Taman se poradova da mi prodje dan bez vjesti o Erdoganu kad ovi usrase.
udri brko. samo muski. i tekbiraj usput.
Evo glava da su Gulenovci vise uradili za ovu BiH negoli Erdogan za godina koliko je na vlasti u Turskoj!!!
@datderepolice @elvinhodzic jeste li vidjeli neki dan da je objavljen spisak ucenika koji su dosli sa nagradama sa matematicke olimpijade? medju tih 7,8 ucenika samo jedan je bio iz javne skole, zasto ispiranje mladih?
@datderepolice @elvinhodzic jeste li vidjeli neki dan da je objavljen spisak ucenika koji su dosli sa nagradama sa matematicke olimpijade? medju tih 7,8 ucenika samo jedan je bio iz javne skole, zasto ispiranje mladih?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bjezi Erdogane,svakog cirkusa tri dana dosta,idemo dalje za iste pare ti fataj Gulena.
@kiksi10 Mi uvijek trcimo pred rudu,da ja odlucujem sve privtne obrazovne ustanove bi zatvorio uBiH.Objektivno ovo je postao cirkus od obrazovanja.
ma hebe me se više i za tebe i za tvoje borbe...