Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ne volim ovoga covjeka ali posteno im je rekao + EU nikad nece primiti toliko mnogoljudnu muslimansku drzavu
to ponavljate kao papige. a to što čovjek tamo zatvara novinare koji pišu protiv njega zanemarujete. Ja ne bih volio Turke u EU, nije nam potreban taj mentalitet, ali bez obzira na moj stav, vjerujem da ovim budalama to i ne smeta.
@ZemljaDembeIija kretenu posrbljeni, islam će vladati od australije do kanade, od antarktika do arktika , a ti NE MOŽEŠ ništa promijeniti
nikad turska nece uci u EU niti je planirano da udje, samo ih na taj nacin ucjenjuju i okrecu kako oni hoce, medjutim nakon puca sve je to stalo definitivno a uz to francuska igra isto ljigavu igru, ma ko da dodje imaju administraciju istu kao prosli predsjednik...
EU EU. Imali koja drzava koja je muslimanske većine u EU?
@mrAdilidu na pradjedovinu i uredu je..😂
Nakon dvadeset godina godina moljakanja, odlučlio je da neće moljakati za prijem.
E moj Erdogane ne mozes sjediti na dvije stolice... Ili totalni vojni i drugi paktovi s Rusijom, ili nista. Ides moliti one koji su ti smjestili drzavni udar? Neobjasnjivo.
Turska je ekonomski upješna zemlja pod vodstvom Erdogana i islamističke AKP partije. Međutim politički ona je sulatanat,možda je taj oblik vlasti primjeren Turcima, ali je nespojiv sa temeljnim europskim vrijednostima, sekularizma,pravne države i ljudskih prava.
@dundoVinko amwrika ih finqnsirqla, napravila uspjesnim nema tu mnogo uloge brkatog servina
Temeljne europske vrijednosti postavlja Europa.Znaci druze,bez sarkazma,mozemo se komotno vratiti u doba plemenskih odnosa.Ali,mi smo se kao populacija,kao ljudski rod,ipak opredijelili za moral.Razlicitost kultura ne uslovljava potlacenost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta nama znaciTurska i njeno clanstvo u EU il izlazak GB iz EU il Rusija na Krimu? Ne mozete se pomiriti sa svojim zemljacima a lozite se na tudje .
Suti makaron, sve vise vam drzava lici na nacisticku Njemacku, nemas ti kome sta reci.
Nece vam ni braca srbi u EU..
ne može biti u EU nijedna država sa diktatorom, ćao
https://de.wikipedia.org/wiki/Aster_(Rakete)#/media/File:Salon_du_Bourget_20090619_108.jpg
Izgleda da su Amerikanci zabranili Putinu da prodaje S 400 i Erdogan odmah našao zamjenu.I to postao suvlasnik pa može proizvoditi kolko mu treba.
koja si ti hajta!
erdogan i putin najaci
najjaci pusaci kite