Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ce tu Macron i Fransuska da se mjesaju u tome o Siriji? Oni traze vise i vise probleme isto kao i Amerika
Opet njemačka i francuska mješaju prste u Siriji ,a neće novi val migranata u njemačku..otvaraj granice i puštaj migrante u njemačku i francusku..
@KratkeToleDugaBrada Ti si neka životinja,treba te ufatit i u pionirsku dolinu smjestit sa majmunima u kavez🙉🙉
@KratkeToleDugaBrada hahaha,e fakat si manijak😂😂Bolan kratke tole i dugu bradu nose vehabije,promjeni nik,svi ce mislit da si terorista,hahaha
@KratkeToleDugaBrada Nik ti vehabijski.Provjeri dali je i javi se kad provjeriš
Najjaci predsjednici
opet kod amidze na noge ja ja
Ujke ce popizditi kad ovo vide.Sultan okupio sve sile svjeta.A oni fol lobiraju nekom nesto,premali ste susjedi da bilo sto izlobirate.Iza Bosnjaka je 80 miliona Turaka.Turska druga sila po jačini u NATO-u.Helem bas je fino što Turci obacavaju 50 Bosnjaka na avionim f16.Za pola sata su tu,ako zatreba.Hvala Braco Turci!
@RajaIzMahale2 jah
@RizMahale ‘Dođu tako vremena kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!’
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turci su naj ratobornijia nacija na planeti ikad. Egiptu su slomili kicmu licno ti ljudi iz sadasnje Turske. Pa su onda Grcku pokorili i sve originalne Grke istrijebili i sada je Grcka puna Kurda koji misle da su Grci.
Superlativi se pišu zajedno ;) ..
ti znas istoriju a do juce su vam bilbordi sluzili da se znate popisati 😂😂😂😂