Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratiće se Hitler , je.baće vam mater
Commie , vidi se da si načitan ko Džej
Commie ti si fakat glup ..... uzmi Politikin Zabavnik i opusti se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auschwitz je izmisljen.Gaza je stvarnost. Hitler je humanitarac naspram ovih zliklovaca koje finansira upregnuta Amerika kojom vladaju ti isti cifuti.
jedino se ne slazem da je auschwitz izmisljen, bio je stvaran, i hitler nije bio humanitarac. a izraelom vladaju zlikovci kako rece i amerika ih finansira jer amerikom vladaju jevreji ( iza kulisa sa parama)
Ovo je od danas moj predsjednik!!!! Izetbegovici i ini.... KUKAVICE, SRAM VAS BILO!!!!
Erdogane, onih 100 miliona Turaka što si spominjo da će biti na vratu onima koji krenu na Bosnu, slobodno ih pošalji u Gazu našoj braći! Ili je tvoja priča, samo priča?
Gospodine Erdogan. Kao što znate Izraelci su ubili 9 humanitaraca iz Turske i osim nekih sporednih pripucavanja sa njima, niste učinili ništa konkretno. Naime nijedan cent niste smanjili međutrgovinski odnos sa Izraelom niti im uvodili embargo konkretnije prirode. Pokazali ste malo mišića sa Turskom armijom i to je sve. EVO VAM PRILIKE DA IM POKAŽETE KOLIKO STE ZAISTA ISKRENI U SVOJIM GOVORIMA.
lik555 imas li ti imalo mozga, ako imas pocni ga koristiti, upoznaj se malo sa situacijom u palestini od 1947 pa valjda ti nesto bude jasno.
tako je erdogan, izrael cini iste zlocine nad palestincima kao sto je hitler radio nad jevrejima. nema razlike: hitler=.netenjahu=obama
Svaka ti cast brate!! Da su svi ko ti i oni prije tebe dosta stvari nebi se ni desilo.....
nema razlike izmedju teroristicke drzave izraela i nacisticke njemacke. Izraelska drzava vrsi istrebljenje pokolj nad palestincima koje je zatvorila u geto isto kao sto je nacisticka njemacka vrsila istrebljenje nad jevrejima, a danas drzava izrael radi isto palestincima.
samo prica erdogan, ima li sta konkretno
tako je predsjedniče svih muslimana svijeta!!!!!!!!!!
ok sto optuzuje izrael,ali zasto niko od ovih muslimana ne optuzi i hamas? pa hamas je jednako kriv za ovo krvoprolice gdje neduzan narod strada.
Erdogan nema od price nista bas zaboli izraelski IDF sta ti pricas nikoga nije briga za Palestinu ni europe ni SAD-e ni UN-a ni arapa u susjednim zemljama palestine ni normalnih izraelskih civila bas nikoga na ovom svijetu.Malo je reci da je ovo nepravda Pravda bez moći je nemoguća; moć bez pravde je tiranija. (Paskal)
Upravo tako jedini Islamski drzavnik a i svetski koji je digao glas..preko 400 ranjenih i 3000 povredjenih neduznih ljudi sve govori...Klasican fasizam..
Erdogane...dao Bog da ti nacisti pokucali na vrata...
Bolje posalji mamu nek mu ona pokuca!!!
Ma daj?! A sta kaze tvoja..kak je kad nacisti vec udju?
Jebote iz dana u dan imam osjećaj da je saff.ba exteremno liberalan u odnosu na klix.
oj jovane pickin dime ko ti dade takvo ime.....haj fino odjebi odavde.....nisi pozeljan,,a povedi i ovu budalu commie