Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dole vehabije dole radikali zgazite ih !!!!! zivio asad
Ovaj Erdogan je izuzetno opasan lik. Nacionalista i populista. Turci u BiH su vrlo malo, skoro nista nisu ulozili, investirali a zele imati ogroman politicki uticaj. Turska je vise ulozila u Srbiju nego o Bosnu i Hercegovinu. Licemjerno, ali ono bas.
erdogan, upakovano g.ovno u odijelu, međutim sm.rad je teško prikriti
najeftini covjek u svijetu, mozes ga kupiti za pet para
Sad ce Bosnjo koji previse cita fantomske analiticare i sablasne eksperte koji nikad ne govore otvoreno i jasno o onome sto se desava u muslimanskim zemljama vec iskljucivo krivicu prepisuju nekim nepostojecim teroristima " vehabijama" zbunjujuci ih pljuvati po sunitima a podrzavati sijite za koju historija svjedoci da iza sebe nikad nisu nista ostavili a da nisu unistili citavu infrastrukturu .. Pa tako i ovaj pogan sektaski alivitski unisti citavu zemlju !"
Haha,to je rekao i prije dvije godine,pa osta predsjednik i ostat ce.Narod podrzava predsjednika,a turska okupator prica price za djeci
Jedino bi podrzo Erdoana.ovaj Asad je ko nasi politicari,sve moze dati.Samo ne diraj stolicu.narod je rekao dosta,trebo je otic
Ovaj bivsi istanbulski sladoledjija vodi politiku vrlo demagoski i neprincipijelno.
sto se pravi da je neki posteni lider. veliki licemjer
SIRIJSKI KRVAVI DIKTATOR BASHAR AL - ASSAD JE ZLOCINAC! ON JE SIRIJSKI BANDIT, POPUT SLOBODANA MILOSEVICA. PODRSKA SIRIJSKOM NARODU U BORBI ZA SLOBODU, DEMOKRATIJU I BOLJU BUDUCNOST.
Erdogan je diktator i americko-cionisticka marioneta koja poslusno izvrsava zadatke dobivene iz Washingtona i Tel Aviva i odgovorna je direktno za agresiju na Siriju i strasne ratne zlocine nad sirijskim narodom, ali ono sto je sigurno je da zlocinac nece jos dugo i da ce mu racun naplatiti ne sirijski, vec turski narod koji sve vise uvdja ko je Erdogan u u sto je i za koga gurnuo Tursku! Sigurno da ce prije letiti Erdogan nego njegov dojucerasnji "brat" Assad, jer iza Assada stoji narod koji vec dvije godine pruza otpor agresiji, dok iza Erdogana stoji jedino americko-cionisticka vojna sila i teror njegovog rezima nad turskim i sirijskim narodom, a pogotovo nad turskim intelektualcima i novinarima koji su uvidjeli ko je to kukavicije jaje podvaljeno Turskoj.
a i ti neces dugo...PKK
Ćuti erdogane bijedniče.Umjesto da radiš protiv izraela i cionista ti se slizao s njima(i sa SAD) i ližeš im dupe a pokazuješ nepostojeću silu prema komšijama muslimanima iz Sirije.Jadno do bola.
Assad je počinio genocid nad svojim narodom i za to mora odgovorati. Free people of Syria against dictatorship of Assad!
Slobodan,nezavisan I cjelovit KURDISTAN. Molla Mostapha Barzani. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
tako je brate muslimane..ove alawite treba otjerati sa vlasti..dovoljno je bilo 50 godina njihove vladavine..