Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno kao dan: Turska Srbija Rusija na jednoj strani vs Amerika, BiH, EU, Civilizacija NA DRUGOJ! Sjetimo se da su Turci, nasa velika braca, ODBILI rezoluciju o genocidu u Srebrenici da se uvuku Rusima. Sjetimo se da su Turci pobacali nase zastave i transparente 2012. kad smo isli na utakmicu tamo.
@KomsicHrvatskiClan ... šta je Mujo, jeli to više ni sultana ne volite🤔🤣🤣🤣
Sjetimo se da ste skupa s njima slavili ISIL. Toliko o vasoj evropskoj nastrojenosti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Turska ili Amerika pitanje je sad hahahahahahaha
Amerika.
Bolje ti je nabij Ruse nogom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jexxš tursku, rusiju i ostale diktatorske bijedne zemlje. Zivjela nama USA.
Jel moguće, fakat je li moguće da narod misli da je USA dobrotvor????? Otišli smo u vrazije jazbine, neka nas uništavaju svi, za bolje i nismo!!!
Kakvo je ovo savezništvo? Kakvo je ovo partnerstvo? Ta odluka otvoreni je neprijateljski napad na naša suverena prava", izjavio je on u televizijskom obraćanju. Turska je proizvodila dijelove za F-35, imali su planove za proizvodnju vlastitog borbenog zrakoplova. Sad su sebi skočili u stomak.
Ja tek sada uspio objasnit NANI da su Ameri nasi prijatelji,dobar narod..jebiga???Ko ce od sutra objasnjavat da su sad Rusi fina dobra raja...pa jebemu majku ajde dogovorite se ko je dobra prava raja...ili nama najbolje bilbordi prolaze pa eto ideja.Kako ko raja vi napisete.????
Koštaće i tebe pajdašenje s Rusima. Konju.
Kad Amerka propane kad im Turci ruknu sankcije!!!🤡
A NATO? Mislim partnerstvo i tako to?
Kralju nas, Sultan si zauvijek. Turska nam je majka, a Erdogan Sultan. Islam pobjedjuje!
Stanite, ja sam Bosnjak i ne mogu da se snadjem. Volimo li Ruse zbog Erdogana ili ne volimo zbog Komsica i Dzafera. Molim reisa da nam kaze sta da mislimo.
Brkice vidjeli smo kako Trump jednim tweetom obara vrijednost lire, a sankcije bi ti unistile zemlju do te mjere da ti narod gladuje, a to nece bit dobro po tebe i tvoju politiku zato bolje je da sutis. Ne mozes kupovati ruski s400 a govoriti da si americki partner.
Jadan erdogman
Ovo nisu naše brige. Sile se mijenjaju, bore za mjesto na listi, nestaju opet se vraćaju i kruže. To je točak historije. Bivša juga ima dobar položaj i najbolje bi bio da se na toj relaciji ostvaruju dobrosusjedski odnosi i razumjevanje. Samo što je stoka glupa, vide male torove od psa čuvara nekog našeg zajedničkog radije bi u zagrljaj vuka.
Turska je članica NATO-a a uzimaju ruske raketne sisteme. Koji biseri
Dogadaji se smenjuju takvom brzinom da ja ne stizem sve komentarisati
Samo eu nato i amerika,0stalo sve otkaciti