Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate ako mislite na arape dođite u Malme i ponesite pancir. Nisu ni naši bolji ali to je nedostojno da hoda zemljom a država Švedska ih štiti više od Saudi Arabije.
Jeste u pravu si ali malo sutra, po tebi i slicnima su samo arapi muslimani, kakav kompletan idiot.
Opet epidemija; ne prepadajte ovaj napaceni narod, kmeee, Bosnjo ne vjeruje ni u kakvu epidemiju, sram vas bilo, kmeee kmeee
A da ti muslimani malo ostanu u svojim zemljama umjesto da pohrle na taj isamofobnl zapad ?
Da taj islanofobni zapad nije uništio njihovu državu možda bi i ostali
Ne razumijem... Po evropi džamije nicu ko gljive poslije kiše, izbjeglicama iz islamskih zemalja se daju azili lopatom .Imaju ista prava kao I drugi u socijalnim pomocima I integraciji. U cemu je problem?
Islam je pečat svih religija,najmlađa i posljednja monoteistička religija...tko ju prakticira redovito i u potpunosti,pet puta dnevno čisti lice ruke i noge i obavlja molitvu,i tjelesno i duhovno je čist.
Islam je najmlađa,najaktualnija monoteistička religija,koja je obuhvatila sve predhodne religije,...mnogi shvataju i prelaze na Islam,što mnogima zadrtima smeta i napadaju svim silama na Islam.
Da ima isamofobije ima, ali u tim istim zemljama ima svaka druga fobija. Često i zakonski propisana.
Au.Toliko sam ugrozen da neznam gdje da odem na godisnji odmor.A djeca mi zavrsila fakultete rade imaju svoju kuću a nisu još ni 30 napunili.Au sta mi radi ta Evropa.Sram ih bilo.
Ima Jedan koji sve vidi i cuje. Dok je Svemoguci s nama, ne bojimo se.
Kontekst? Na koga si tacno misli? Ako pricamo o arapima oni su gori od vecine svijeta sto se tice rasizma, netpeljivosti itd. kad neko dodje u njihove drzave.Sto se tice muslimana u eu i americi uzivaju sva prava kao i ostali. E sad sto je hrpa nekih islamskih grupacija teroristicka je problem islama, a ne obrnutno. I to nije islamofobija, to je samo fobija da ce se debil raznjeti za alaha.
Ok slažem se ali pogledaj malo ko su najveće žrtve "islamskih" terorista. 95% ukupnih žrtava takvog terorizma su upravo muslimani
@zglajzo Tebi su svi muslimani isti, medjutim u islamu postoje razlicite frakcije koje mkzes posmatrati kao druge religije tako da i to mozes gledati kao napad jedne vjerske grupe na drugu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sve vise i vise ljudi se vraca i islam. Samo nek i dalje mrze 🤪
Cuj vraca na Islam!? Pa de uzmi koju knjigu j procitaj kad je koja bajka napisana. Sve svjetske velike religije su starije od Islama i sve su podjednako izmisljene da se razumijemo. Bajek za malu djecu i neuke odrasle...
kao prvo UN se pokazao ljigav kroz svoju istoriju pocevsi od balkanskih ratova ,africkih zemalja ,pandemije itd. itd. kao drugo 99% muslimana se osjeca bolje i sigurnije i bogatije nego u svojim maticnim zemljama inace nebi zivjeli na zapadu kao trece to sto pojedinci ili pojedine organizacije ( sekte ) ukljucujci i bosnu blate islam u svijetu svojim postupcima radi
vlasti,bogacenja itd itd i optuzuju da su ugrozeni to je drugi padez ja licno imam puno prijatelja muslimana i svi su dobri praktikuju svoju vjeru za sebe i postuju tudu a banda koja tumaci islam po nekim svojim postupcima radi licnog interesa i zasluzuje da da se proganja jer za mene je pravilo u tudoj kuci postuj pravila te kuce the end
Islamofobija neće prestati dok se vjerske vođe i muslimani jasno ne ograde od terorista koji ubijaju u ime Alaha. Gledam neki dan reis poziva na oružje i svi ga podržavaju. Kako onda možeš očekivati da te netko voli?
ne laži.on nije pozivao na oružje.a i da jest ,kako i nebi .evo ti razumiješ samo znači oružje.on je rekao ,ako bude trebalo branit i oružjem.to je velika razlika konju jedan.
@kosjenc…ne lazi keru. Samo znate lagati za to vas je Bog stvorio. Reis i vase kabadahije od popova su drasticna razlika. On nije kandiljo vojsku da idu na civile i djecu, krkane jedan obicni provkator. A kliksonja ko kliksonja se pravi englez i tolerise sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neki stručnjaci preferiraju etiketu .... lkoji strucnjaci?
Izašao snimak kako Ukrajinci režu svinjsku slaninu na Kur’anu kojeg poslije zapale!
neka su.nemogu ih nikad sve popaliti.njima na dušu.
Sirenja straha prema pripadnicima neke vjere je samo jos jedan od nacina iskoristavanja vjere u politici. To obicno rade desne politike koje se u ovom slucaju naslananjaju na krscanske vjerske osjecaje zajednice kojima se izmislja neprijatelj radi inflintracije i manipulacije tom zajednicom. Te politike u principu su samo na povrsini religiozne, zapravo su vlastoljubive i extremne