Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idiot najnormalnije iznajmio auto u Birminghamu i krenuo u 'misiju'. Nije ni čudo, tamo, kao i u mnogim dijelovima Londona, postoje komune u kojima je uspostavljen paralelni sistem sa Šerijatskim sudijama koji rješavaju porodične odnose. Masa stada je na socijali sa gomilom djece koju šalju u razno razne 'škole' gdje ih dnevno filuju sa dozom mržnje prema zemlji u kojoj žive i zapadnoj civilizaciji.
Danas je postalo bitnije snimiti sta se desilo nego pomoći nekom...
slikao Semso giometar
Treba islamski ummet definirat sta i ko je musliman i muslimanka! Pa da se onda odma unaprjed zna da takve stvari nemogu pocinit istinski muslimani mumini vjernici itd. Da Allah dzs. svim robovima svojim da iskreno i PRAVO shvacanje vjere ISLAMA
Cuj uznemirujuce..Dragi klixE sta smo mi prosli sta prolazimo ovo nije nista..
Pa zato Englezi i jesu barem jedan vijek ispred nas, jer je njima ovo uznemiravajuce, a nama treba 100 000 mrtvih, a ni tada nismo u stanju skontati ko nam o glavi radi.
@Bess93 hahahaha joj debila majko. Jugoslavija bila ispred Engleske? kad? kad smo slali nase ljude da im brisu solje. E taki ko ti su mazge koji svaki diktator moze samo pozeliti. Ti nesto lupetas o svijetu, a nisi dvaput selo napustijo u kojem si sklepan.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Yebo muriju bRez pendreka😂
Sve je pod velom misterije i tajnosti dok ne izroni neki musliman pogodan da ga se proglasi krivim.Nikako drugacije ne ide!
Da li bi vjerovao da su rekli da je ovo uradio neki Srbin? Da li bi onda bio veo misterije i tajne ili bi ti ovdje drzao vazove od krvolocnosti
@h8er_ sebe...oni sebe lazu...to je lakse nego imati odgovornost....
nikad mi nece biti jasno zasto nenaoruzani policajac
devedesetih su uveli tu praksu,, policajac naoruzan samo rijecima,. ono pravedno drustvo,., samo odredjene jedinice smiju nosit oruzje a oni su rijetki