Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav uzas su Bosnjaci sebi dopustili. Dinokio pridaje drzavu susjedima.
I El Bake je prodavo drzavu onima koji su pocinili Srebrenicu. Barem se ovi kaju zbog ideje Erceg-Bosne dok u Beogradu jos uvijek mastaju Veliku Srbiju
Moja inteligencija mi ne dozvoljava da NASTAVNIKA FIZICKOG nazivam ministrom vanjskih poslova.
Koga briga sta ovi sa 0,001 % glasova kao hamale kriminalne SDA, koja u Bosnu dovlaci Irance koje osudjuje citav svijet, i radi kriminala Bosnu okrecu ka " muslimanskom bratstvu" i Afganistanu, govore.
Dino vodi politiku niz dlaku Čoviću i Dodiku a to vodi samo u gubitak vlasti i eliminaciju njega i njegove stranke na idućim izborima. Lako je tako voditi politiku puštanja, odricanja i uzmicanja ali neće ići dugo. Osim što vidim da on ima bolesno izražen ego, koji kao psiholog izučavam i pomno pratim sa stručne strane, mislim da mu politika ne ide najbolje. Tip je za proučavanje. Nešto me podsjeća na Miloševića.
Svako svakom nešto poručuje,a svi plate po 6 hiljada
jbt ce nas kosarkas
Slab političar. Treba sa njima pričati. I o uredjenju BiH, šta bi oni sve željeli da se radi ne samo u BiH nego i Australiji, Albaniji, Bugarskoj, Francuskoj. Ta priča o uredjenju države koja nije pod njihovom kontrolom ima isti efekat kako na BiH tako i na sve ostale zemlje. Ali ako će se ljudi bolje osjećati i biti pozitivniji to treba i napraviti.
Ja, i?
lijepo bi bilo dočekati dan da prestanete od prijatelja stvarati neprijatelje.
Tako je Emriću, šta Hrvatska ima sa našim izbornim zakonom? Možemo onda i Japance uključiti u cijeli proces. Po pitanju Trgovske gore, rekao bih da je dobra tema za jeftinu kupovinu bodova. Istovremeno niko ne govori o nuklearki u Krškom, koja je udaljena nekih 80 Km od BiH. Pobornik sam korištenja nuklearne energije, ali sama elektrana je puno veći problem od otpada. A niko je i ne spominje.
za rušenje mostova i nuklearki imate diverzanta sejdu.
Konakovic zasad dobro radi posao MVP, ovi botovi nek pjene..
" O izbornom zakonu razgovaraćemo u institucijama BiH ". Ovo je izjavio Konaković!!!
Za HDZ slugu sve je prihvatljivo. To je tako.
Ona je upetljana u unutrasnja desavanja od 91'..samo je sad zvanicno od ovog hausterceta legalizovana...
Emrić je akav populista da je to strašno,prvi put bih stavlja na sto granice imovinu buško jezero i to sve zanemarujemo populizmom.Zna se kako se mjenja ustav kao da Konaković može promjeniti ustav