Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju struju, vodu, grijanje, hranu i mogu da zapjevaju. Ok ali nisu oni jos vidjeli rata.
Pa nije im ga još niko ni objavio Ako Putin objavi rat ode čitava Ukrajina inshalla
Čista patetika.Dvije godine su pod Jenki monitoringom brižljivo okupljali vojsku i ratnu tehniku.Brigade zapadnih plaćenika,avanturista i svakakvog šljama.Sve to je uništeno na bojnom polju.Sad im ostaje da pjevaju patriotske pjesme .Ne vodi se rat qrcem i emocijama već mozgom .
Prvo i osnovno pravilo.Ako želiš voditi rat za svoju zemlju ne smiješ dopustiti nikakvim strancima da ratuju za tebe.Moraš se osloniti na vlastite snage.Prvo što ti radi neprijatelj je ubacivanje agenata,infiltracija.Najčešće preko tzv.stranih plaćenika.Sve to puno košta.
Nacionalna patriotska pjesma napisana za legion Austro-Ugarske vojske. Bolje da su se nastavili ložiti na Evroviziju nego na NATO.
Mogu oni pjevati imaju grijanje hranu toplu vodu i struju
ovo je šaša od rata.
To se zvekne ona jedna novogodišnja čestitka od tonu i poravnaš zgradu sa zemljom. Rusija do Varšave,Praga,Zagreba.
Ukrajina je prva zemlja koja dostize 30% penzionera.E sad ide finansijski kolaps kad im zapad ne da plate.Prva zemlja koja se urusava od dugova i nestaje
Ukraina je imala moju podrsku dok nisu stali na stranu Izraela u genocidu nad Palestinom. Sad me bas zaboli ona stvar za tom pravoslavnom bagrom. Putine ozezi.
Koga god oni podrzavali oni su napadnuti i u sukobu sa Rusijom zrtve. Zamisli ljudi u ratu i gledaju svoj interes. Ja ne znam kako smo pored tolike pameti uopste opstali kao nacija.
Sravnili vas rusi. 🤲
Rusija je izvršila agresiju na međunarodno priznatu državu i u aspiracijama za tuđom zemljom pogazila sve norme međunarodnog prava. To svi osim Srba vide. Kraj priče. Dušmani koji su onanisali na Putinova obećanja kako će Kijev pokoriti za tri dana nek se napuše k. Ironično, istih tih dušmana danas zapad pun, niko neće da ode u Rusiju živjeti.
Ovako su i 1939 docekali Njemce
Ovako su i partizani u onom filmu o Neretvi
Kako kaze onaj u Lepa sela lepo gore ova kafana kao da nije vidjela rata. Tako i ova mahala. Bjez ba vise sa Ukrajinom.
Evo ganut sam, i kamen bi zaplako.
Svakakve fantazije upucene putinu od bosnje, zanima me kakav bi bio ishod toga ako pravoslavci bosanski proglase nezavisnost...