Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako bi ovo Bakir volio da može
ka tome i putuje njegova ladja ...........
To su ti Bakirovi Harapi... empatija nije dopuštena ... ! ! !
@pascal .... Znaš kako se ponašaju sitne duše, priklanjaju se uvijek onome tko više daje ... Malo je njemu ono vreća zlata i ovo što pokrade nemilo . . . ! ! !
Boles'
Kakav su ovi Arapi bili narod kad je Evropa u srednjem vijeku na lomaci spaljivala ljude,Arapi su bili najbolji matematicari,lijecnici a vidi Hin sad..
Ti o Arapima k'o Srbi o Nikoli Tesli.
Ako je Izrael ovo podrzao, ja "vjerujem" da Katar finansira terorizam...Izrael je uvjek bio protiv nasilja i terorizma :)
Sto ti je demokratija.....
Ako amerima ne platis reketiranje, ide raketiranje. Za amere mozes samo biti vazal ili neprijatelj. Tramp je svojim vazalima u Evropi (cijela EU) nedavno to fino objasnio. Vojna industrija SAD je monstrum koji se ne namjerava saginjati bilo kome. Koprcanje Njemacke, Turske i Katara je kratkog daha.
Mi nasim posrnucem i bjedom smo sebi nesvjesno kupili neki mir. Svaka progresija, stvaralastvo, zdrav aparat i nezavisnost od bankarskih povjerilaca nam donosi sukobe. SAD je inkvizicija naseg doba.
@indoktrinator kakva crna Rusija. Ona jedino pokusava da opstane i da EU vidi kao nezavisnu. Desetine hiljada milijardi $ te EU zemlje duguju. Kome? Rusiji? Dug SAD se vise ne moze ni izracunati. SAD su odabrane da budu INKVIZICIJA Imperije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Licemjerje izašlo na vidjelo.
a smijemo li se mi ovdije saosječat da nas ne progone?
progonit ce te turboklixdzihadisti.......
demokratija nema sta
za sve je kriva CIA https://www.youtube.com/watch?v=E2_Yc_uYsgo
za sve je kriva Moskva
Demokratija! Demokratski te strpaju u zatvor ako izrazis politicko misljenje.
@indoktrinator Niko. Ni Katar nije vidio demokratije kao ni jedna zemlja u okruzenju.
al mi ij ubacujemo gdje nikada nismo...prijestupnike svasta pa slomis jezik...
Qatar propo
Takav njima arapski svijet treba.. Uvijek razjedinjen. Bitno je Amerima dati skoro milijardu dolara za program vojne obuke.
Mrzim muslimanski arapski okot
@RBiHseSEREnaRSiHB36... ima li koga da ne mrziš, srbe, hrvate, arape muslimane... ubiće te mržnja ☺
@dragunov Pa to je sevap mrzit...........
Dosta me je ovih airspace drzava!