Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se insistira na ovoj genskoj terapiji ako znamo činjenicu da su šanse da preživite 99% 🤔🤔
Zato što nije u pitanju tvoja krezzuba, neobrazovana i sebična guzzica, već žiovti 1% onih koji imaju 99% šansu da umru od korone.
Idemo dalje, dajemo više. Fajzer
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Beeeeee beeeeeeee bheeeeeee 🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Ne. Nikad. Mogu mi se napušiti kurčine3
Ljudi, ko je prevaren pa primio 1-2 doze, neka ne primi više. Tijelo će se aBd nekako očistiti tih otrova, ali ako nastavite, teško...Da su učinkovite, ne bi vam trebale ni 3. ni 16. Pamet u glavu, oni se nikad nisu ni brinuli za vaše zdravlje.
Tri uslova za primjenu bilo kojeg medikamenta: 1. Da je POTPUNO bezbjedan 2. Da je UČINKOVIT 3. Da postoji opravdana potreba za upotrebom. Fajzer nema niti jedan od ovih uslova.
pa ako se budu pitale farmaceutske kuće koliko ce trajati pandemija onda će to biti zauvijek.
Kako su samo brižni i tako su zabrinuti za svaki ljudski život, ganuli su me do suza, sve se zaplakujem
jos ni prvu nisam primio hahah
Nobelovac Luc Montagnier je vec bezbroj puta apelovao da ove tzv vakcine ce izazvati da novi sojevi mutiraju bas u tim vakcinisanim osobama i bice veliki prenosioci novih zaraza. To se vec u veliko mjeri primjecuje. Takodje je uputio zestoke kritike na racun svojih eminentnih kolega diljem svijeta, zbog sutnje. Mozda zato B. Gates zna da ce iduci talasi biti puno gori.
Sto ljude sahranjuju u limenim sanducima?
Neko trecu a neko...
Nakon trece doze prdež bude fluorescentan
Ugradi te nam rezervar u organizam dabi mogli na benzijskoj dopuniti dozu.
Kako si uspio toliko gramatičkih i pravopisnih grešaka u to malo riječi napraviti?!
Mladje generacije nece u svakoj prici spominjati "prije rata" i "poslije rata" vec "prije korone" a termin "poslije korone" ne znam da ce i postojati dok smo mi zivi.Ovo ce biti hladni stogodisnji rat.
Najbolji prirodni imunitet,dobijes ,odbolujes i steknes antitijela koja budu veca od ikakve vakcine.Samo je bitno preziviti,nazalost starije osobe ovaj virus tesko podnose i prezive tako da sam za vakcine,koliko god prirodno bilo bolje..
Netačno i glupo. Od vakcine u najgorem slucaju imas 1 dan reakciju, a od korone puno ljudi ima bar 7 dana simptome, neki skoro umru, neki i umru, a mnogi izgube cula mirisa i okusa mjesecima.
4teist Od cega je u Sloveniji prosle sedmice umrla vec druga zena, tacnije djevojka od 20 godina i sto su zabranili vakcinisanje johnsonom.
Ne hvala , pozdrav 👋🏻
MA ici ce i 22 doza,..ne postoji savrsena laz tako ni korona