Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliki imbecil moraš biti da rođeno dijete daš da na njemu rade genetski eksperiment?
Kome još uvijek nije jasno da se radi o projektu tj agendi nad čovječanstvom, tome niko ne može pomoći. Juče cijela Italija na ulicama i protestvuju protiv neispitanih vakcina i protiv oduzimanja sloboda kretanja i življenja, za danas najavljeni protesti širom svijeta itd, jer ovoj mafijaško-zločinačkoj agendi se mora stati u kraj!
PROTESTI U TORINU JUČE https://youtube.com/shorts/H7rZHEgjRtQ?feature=share
PROTESTI U TRSTU JUČE https://youtu.be/scGHhrEHGyo
Bas mi uljepsa jutro sa ovom vjesti gdje se mogu prijaviti imam 2 ispod 12
Kad ce ispod 12 pocet
Djeca koja ne obolijevaju treba da prime otrovnu iglu. To je za smrtnu kaznu
https://www.logicno.com/politika/planiranje-plandemije-sve-je-odavno-osmisljeno-a-psihopati-upravo-provode-pakleni-plan.html
Ali zašto djeci?
Vakcine su vece ZLO od korone!!!
Dokazi
U Galaxis-u u Srebrniku sam i ja zadao bocu jednoj maloj u WC-u a gužva je bila u p.m.! Nus pojave bi mogle nastati za devet mjeseci
Sto da ne kad su roditelji mogli da prime i potpishu da zamijene misheve . Zasto ne bi ti isti i za svoju djecu potpisali ... “Für Ihre Sicherheit”- NAZI SLOGAN zashto da ne "Sve je to radi vaše sigurnosti" (Svaka sličnost s današnjim događajima je slučajna)
“Najčešći neželjeni efekti u ovoj grupi su također slični onima koji se viđaju kod ljudi starijih od 18 godina. Uključuju bol i otok na mjestu injekcije, ali također i umor, glavobolju, bolove u mišićima i zglobovima, otečene limfne čvorove, hladnoću, mučninu, povraćanje i vrućicu.” Bas ovo trebamo prirediti djeci, sto bi rekli nasi “uvazeni” pedijatri nista strasno. Al’ malo sutra.