Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interakcije uzrok službi državne sigurnosti u Egiptu http://www.youtube.com/user/emydreamy#p/u/4/0EYy2W8eLyk Video pokazuje sobe za mučenje unutar zgrade državne sigurnosti http://www.youtube.com/user/emydreamy#p/u/22/kzjKvRjgukU Državne sigurnosne skandala otkriće umjesto ples Bmqarham 6. listopada http://www.youtube.com/user/emydreamy#p/u/35/Fxo2A3Rm5UM Otkriće tisuća datoteka na SSI (tajna sluzba ) http://www.youtube.com/user/emydreamy#p/u/30/aEDdNcjZwMU Kako j čovjek bio mučen u SSI (metode mucenja) http://www.youtube.com/user/emydreamy#p/u/33/ynNlrx98cgU Egipat- http://www.youtube.com/user/emydreamy Sredstva mučenja u SSI http://www.youtube.com/user/emydreamy#p/u/44/Ggy9f_OKE2I Ured ministra unutarnjih poslova iznutra Villa de Mesh Office Iajmap http://www.youtube.com/user/emydreamy#p/u/43/U4m0Jli6Xz4
Najmanje sedmorici lokalnih novinara u Libiji gubi se svaki trag Odbor za zaštitu novinara kaže da se najmanje 7 novinara koji prate zbivanja u Libiji trenutno gubi svaki trag., CPJ je dokumentirao najmanje 12 zatvaranja, četiri napada, dva napada na vijesti objekata, ometanje Al-Jazeera i Al-Hurra tv, te prekid internetskih usluga.Brojni novinari su također izvijestili o oduzimanje opreme.
Sta on \"pokretac\" revolucije? On ja parazitirao na revolucije i nije je uopste pokrenuo. Rezervni igrac poslije Mubaraka.
Upravo se na tim vrijednostima zasniva masonsko društvo, što mnogi zasigurno nisu znali. Ovaj posjet je ujedno i dokaz da \"Veliki orijent Francuske\" želi Srbiju što prije u Europskoj uniji, a sve je rezultat dugogodišnjeg prijateljstva , koje je počelo još 1999. godine, kad se \"Veliki orijent\" usprotivio NATO-vom bombardiranju Srbije. http://www.jutarnji.hr/francuski-masoni-stizu-u-beograd-podrzati-ulazak-srbije-u-eu/930797/
Francuski masoni stižu u Beograd podržati ulazak Srbije u EU Autor: Portal Jutarnji.hr sve je rezultat dugogodišnjeg prijateljstva, koje je počelo još 1999. godine, kad se \"Veliki orijent\" usprotivio NATO-vom bombardiranju Srbije. Delegacija slobodnozidarske lože \"Veliki orijent Francuske\" stiže u trodnevni posjet Beogradu, piše srbijanski portal mondo.rs . Riječ je o francuskim masonima.Predvodit će ih \"Veliki\" majstor, a Beograd će biti prvi grad izvan Francuske u kojem će biti održan redovni sastanak Kongresa Pariz 4 i Lože istočne Europe. Na tom će sastanku biti 46 delegata pariških loža, devet srbijanskih te osam loža iz Rusije, Poljske, Makedonije i Bugarske.\"Veliki \"majstor će uz prisustvovanje Kongresu održati i predavanje \"Osnovne vrijednosti velikog orijenta i procest pridruživanja Srbije EU\". Na predavanju će biti riječi o ljudskim pravima, ekologiji i humanitarnim principima.
Ovo je zapadna marioneta. Vidite da su ga okitili nagradama samo da radi stvari za njih. Joj kako ga zapadni mediji \"hvale\".
edan od najapsurdnijih dokumenata otkriva da je Egipatska tajna služba Kopije koje su uspjele biti spašene sada se pojavljuju na web-stranici \"AMN DAWLA LEAKS \". Tamo su objavljene već desetine dokumenat.a 2005. godine dala zadatak jednoj e. . rorističkoj skupini da izvrši više napada na turiste u Šarm el-Šejhu u blizini hotelskih kompleksa. Prema otkrivenim dokumentima da se zaključiti da iza organizacije napada stoji Husnijev sin Gamal Mubarak, koji je imao nerašćišćenih računa sa vlasnikom hotela Huseinom Salimom.
Egipatska tajna služba organizovala . e. r. orističke napade na turiste Vjerovatno ste se zapitali, u vrijeme revolucije koja će oboriti jednog od n. ajokrutnijih . diktatora arapskog svijeta, zašto se ne pojavljuju \". e. roristi\", koji su inače s vremena na vrijeme u Egiptu napadali turiste i skretali pažnju na \"i. slamističku opasnost\" u Egiptu, od koje je Mubarak štitio zapadni svijet.