Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz El Salvadora su najbolji tjelohranitelji i privatna zaštita .Ljudi neznaju za strah a lojalni do zadnje kapi krvi. A što se tiče dilera , udri bagru NARAVNO!!!
Ti radio sa njima ili su ti tako pricali?
Stoka neće da radi hoće drogu da rastura.
zna stoka gdje su pare
Eh ovo podrzavam kad je likvidacija u pitanju Da se razumijemo droga ubija daleko vise
Ne možeš drogu istrijebiti to je kao voda uvijek nađe prostor, ali zato možeš istrijebiti sve protivničke grupe koje trguju i tako da ti imaš monopol. Najbolje vidjeti podatak koliko je konzumacija droga bila prije ovog predsjednika i kolika je konzumacija za njegovog mandata, obično kad se više boriš veća je upotreba
Podrzavamo! Ovo je kod nas nemoguce jer bi pobili dio politicara i policije.