Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svemu dodje kraj pa i pvoj tvorevini
Ista uloga kao sto je spc imala u srbijici devedesetih. Odvratno.
SPC je jos uvijek glavni ratnohuskac. Jedno vrijeme to su radili preko Amfilohija koji je umro za vrijeme pandemije. Onda je Irinej isao ljubiti Amfilohijevo mrtvo zarazeno tijelo, pa je davao pricest iz jedne kasike stotinama ljudi opet tokom pandemije. Tu se i Irinej zarazio i umro. Sada imaju Porfirije koji se pravio uljudan dok je bio u Zagrebu, a sada i on pisha u istu tikvu.
Na celu ruske pc KGB lik 😅
Da li je SPC kopija ruske crkve ili ruska crkva kopija SPC je nebitno. U potpunosti djeluju po istoj matrici, blagosiljaju ubice i zlocince pred velike pokolje nevinog stanovnistva. Bolesno je to i problem za ljudski rod. Prosto ne mogu vjerovati da krscanstvo tome uci, vec je problem u tome da SPC i ruska crkva sami kreiraju i oblikuju vjeru, prema svom zlocinackom nahodjenju.
Bartolomej je NATO