Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno se vidi da 30+ stepeni pre dvadeset i vise godina, nije isto kao danas. Znam to jer sam strastevni riblovac, i kada izadjem na reku, nekada sam ceo dan proveo na suncu i izgoris, ali to bude umereno, ali sad posle par sati vremena moras u hitnu pod obavezno :-)
Jel' bistro?
Za vrijeme druga TITa i klima je bila idealna
@SIGP2101 Zato sto se nije po suncu radilo, komunizam, jbg Duplo vise radnika nego sto treba, pa lagano 😄
@K04 A mogla se pivara surduknut, a ne ko danas....
Kad su slaba ljeta bila prije 7-8 godina, niko nije govorio o globalnom zatopljenju. Šuplja je priča bazirati statistiku o klimatskim promjenama na 100 godina historije.
Ma kakve klimatske promjene!? Sta je sa objavom da postoje vanzemaljci????
A zar niste govorili prije koji mjesec da ako je hladan mjesec ne znači da nema globalnog zagrijavanja. Mislim nije da govorim da nema globalnog zagrijavanja, samo eto da mi se pojasni.
Za vrijeme druga TITa i klima je bila dobra i umjerena...
Cim je 30+ nevalja, najbolje da u ljeto bude 5.
Ne znam za ENglesku, ali ja sam odmah pored Engleske, u Irskoj i temperatura danas 10 stepeni, a skoro ni jedan dan u junu nije bila iznad 20.
hrvat detected
@vodenicar2 I sta sad?
Klimatske promjene su vjecite..ni prije 3000 godina nije grozdje moglo rasti u engleskoj.. ali onda je nekad oko rimljana..naglo zatoplilo.. pa su i rimljani osvojili engleski otok.. jer oni su isli samo gdje se vino moze praviti..to im je bio preduslov za pohode
ENGLEZI POZNATI PO VINIMA KO BOSNA PO PROIZVODNJI SATELITA
@SVICARSKA2017 za rimljane se vezalo pravilo..gdje uspjeva grozdje.. bilo ih je
A sto dijaspora u bundama i rolkama stize iz Skandinavije… to kao nije pokazatelj klime?
Nije. To se samo foliramo
dokopo se istocar para pa se kurci
pa jel treba zima u junu da bude?ovo je pravo ljeto tako da ne kenjajte abd da se nastavi ovako a ne dan sunce dan kisa kao sto je do sada slucaj bio..
Na ovom svetu sto bi naglasio da propaganda, nije istina.. hvala
@ejex ne znam za Sarajevo ali evo kod nas u tuzli trenutno 19 stepeni i bas je prijatna noc moze covjek normalno zaspat..ali opet kazem bolje i ovako da je ljeto nego da pola ljeta prodje s kisom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
przi se srce mooojeee. samo przi :)
Svake godine isto serete :D
sta
Uopšte nije toliko toplo. Taman za ljeto.
Е jbg šta su se uz...bali kad je zvjezdan upek'o !!!
6/7 nam nije trebao iz vise razloga 😂