Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citat: "Kada je Afridi odbio da plati reket grupi, oni su ga zarobili i držali u pećini sve dok se nije obrijao. " Koji je KOMIČAR od "novinara" ovo pisao ? Izgleda da mu "ekstremisti" nisu ni DLAKU s glave skinuli, nego čekali da se sam obrije. Znači veoma uviđavni i ljubazni "ekstremisti"....
Najobicniji TRIK kako bi dobio AZIL !!!
....brko, brkane, moj omiljeni krkane...... : ))
Serem mu se na brkove:-) ali istini za volju neznam zašto bi isti nekome smetali, ustvari baš su cool, ali ipak koga boli qrac za njegovim brkovima, ma neznam ni što ovo komentarišem :-)
to oni sto zvacu Airwaves Extreme
¸idiot
Ljudi, jeli vi citate clanak prije nego sto komenatrisete ili samo procitate naslov, pogledate sliku, uhvaitet na oko koju rijec u clanku i onda udri po tastasteru ko maksim po diviziji??????? Kako gutate ove novinarske patke, covjek ako bi se zaletio, posumnjo bi da ste vecina guske. Cujte razona: ima 10 djece, pobjegao i ostavio porodicu na cijedilu (zenu samu sa 10 djece) niko to ne radi u Pakistanu, u tom slucaju bolje se ubi ili ce te porodica jer je to ogromna sramota, trosi 150 dolara sta dnevno/mjesecno/godisnje????, isda misli na osnovu brkova da ce dobije azil u nekoj od navedeni zemalja. E pa znam ja sto, jer onda zaista ce imati vremena, ne samo 30 min dnevno nego da izvinite trljati i brkove i k--c cijeli dan jer ce onda sa 10 djece moci da zivi samo od naknade od socijalnog sto ce primati zbog djece. Jebem ti stoku brezobraznu a zuta stampa poput klixa samo jedva cekaju da ovake budale nalete.
kako nije cuo za Svedsku, sa tolikom porodicom dobio bi kucu od socijalnog (prosjecna kuca u Svedskoj kosta 500.000KM) jer zakon stipulise da niko nesmije zivit izpod nekog standarda a nema toliko veliki stanova da bi cijela porodica stala. Osim toga imo bi primanje mjesecno zavisno kolika su djeca + on i zena negdje oko 5000 KM, jos ako je jedno dijete handikapirano na neki nacin i treba njega nonstop onda "zaposli" sebi zenu da ga cuvaju i samo na to imaju jos 600-700KM/Dnevno, dadobro ste procitali DNEVNO. Kandada i Engleska imaju slicne sisteme, nije on mutav.
prava ona novinarska,poserem se svima onima koji su doprinjeli ovoj lazi,a poserem se i "ekstremistima" i ja sam ekstremist sto sam vam se posrao
Vidi ovog šejtana. Pincetom bi mu počupao brkove.
Brko, ne laprdaj! :)
Ko vjeruje u ovakve bajke To je pokusaj da se domogne boljeg zivota.Brko lijepo nabraja bogate drzave gdje bi otiso
Rogonja
Je li ovi ekstremisti ubijaju i one u trenerkama, sa pistoljima i lancem do pojasa? Ako je odgovor da, nek dodju malo i kod nas.
nemoj tite ti zvat ih u bosnu, bosna je puna takvih ekstremista.
@vlado.bagat, je li mislis na one ekstremiste sto napadaju narod kada idu u dzamije, kao sto je napadnut povratnik Nezir Dardagan u Zvorniku? U BiH nisu problem "vehabije", nego cetnici i ustase! Oni prave probleme.
vidim ima vas puno koji se smijete onima koji imaju bradu (vidi muslimanima jer ostali nisu interesantni za ismijavanje) ali cinjenice govore da prije samo 100 godina koje za historiju ne predstavljaju nista ljudi su slikali bez brade onoga koga su htjeli ismijavati i ponizavati a vi ste izgleda u svojoj zabludi oponasanja zapada zaboravili kako izgleda muskarac
prije sto godina se išlo pješke i kojnjem na hadž, pa hajde ti opleti karavanom ako ikad kreneš...nemoj slučajno živjeti u zabludi pa avionom. avion se ne spominje ni u jednom izvoru...
Ne znam , ali bolje ostat bez brkova nego bez glave
ostat će on bez glave ako ga se ovi dočepaju ponovo.