Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sto je najgore, takvi frikovi nazivaju sebe Sheidima kad poginu....
@GLA Rusi lazu kao i srbi a nista nisu bolji ni ameri.
Zbog ovakvih budala normalne ljude će ubrzo biti sramota sto su muslimani.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve i jedan od njih ima dosije od ranije... ni jedan nije vjerski odgojen vec goli kriminalci bili pa od jednom veliki vijernici..... zasto se o tome ne pise?? Vec se naglasava samo da je bio musliman odnosmo islamista!!! Valjda ce i ovome doci kraj jednog dana, jer islam unistiti nece i ne mogu ma koliko se trudili!!
Terorizam je Bolest ! Pozovite doktore !
A gdje izgubise onoga staroga bradatoga, juce je on bio osumnjicen, danas ovaj, vidjet cemo koga ce sutra osumnjiciti, ispast ce na kraju da je neki psihiski bolesnik rus to uradio.
Evidentno jr da ima bar 3 puta manje vijesti nego iz londona. U ovo doba sam vec bio upoznat sa svom uzom i sirom porodicom ubijenih, ovdje nisam siguran ni za broj zrtava. Ni slika bombasa ccc :p
"bombaš samoubica povezan s radikalnim islamistima" pa naravno da ce pristalica religije mira biti
Tu gamadi treba progoniti sve do zadnjeg i sjeme im zatrijeti majku im teroristicku
Sta se ovo desilo nisam u toku
neka se Putin liže sa Erdoganom
istina je uvijek bolna
Nemoguće da je iko iz islamske vjere počinio ovo ili nešto slično, igdje ikada. To bi bilo potpuno isto kao optužiti umiljate sitne mačiće da su upale u medvjeđi brlog i počinile masakr..
PUTINE JARANE IZBOMBARDUJ KIRGISTAN SAD
Sarajlija ogorcen
Eh ako je onaj osumnjičeni sa slike im 23 godine, onda je baš NAGLO I PRERANO OSTARIO :)
Najbolji je onaj Srbin koji mu je obrijao BRKOVE NA SLICI, te potkrijepio i navodima ruskih portala !! Na što sam ja izjavio da su od ruskih portala samo ruski POUZDANIJI i odaniji ISTINI !
Jos samo budale vjeruju u ove radikale, teroriste, islamiste itd...valjda je svima jasno da je za skoro svaki napad ove vrste odgovorna vlada da bi dosli do zacrtanog cilja...nekad je to zbog nekog zakona a nekad da bi se optuzila neka drzava i ta ista se napala u ime demokratije i zastite nevinog naroda...uatvari jedini cilj tog napada je preuzimanje te drzave i koristenje najvrijednijih resursa iste...
BOSNJO NAJPAMETNIJI A NISTA PAMETNO NIJE IZMISLIO CAK NI TOCAK
Fascinantno je kako mediji mogu uvjerit covjeka u bilo sto...ne kazu djaba ko ima kontrolu medija taj pobjedjuje u ratu...izgleda da je po definiciji teroristicki napad samo kad je napadac musliman, ukoliko nije musliman onda je to obicni napad...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)