Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idiot, sa takvim islamom ko sto ga ovaj idiot propagira nemam ama bas nista zajednicko, nek ide u pi.....zdu svoje m...aterine pa nek se tamo roka
Vjerujem Carl Bildt-u k\'o Radovanu Karadzicu!
Ku*rva o postenju i srbin-genocidan o ter*orizmu...... Idite BREEE gasite kucu srbina u USA,u koju je imao tonu exs*ploziva........pi*ka vam mat*erina GENOCIDNA!
Srbendo usmrdita, ne pise se svedan, vec svedjanin, glupko! Gdje si bio kad je Mijajlo Mijajlovic preklao svedsku ministricu, sad se javljas iz neke rupcage u Smrdiji. SHUT THE FUCKING UPP, din jävla kuksugare!
AUUU kako se javno mjenje u SVEDSKOJ okrenulo protiv muslimana..koji je to antimuslimasnki rasizam na raznim diskusijama.. sada ce se desiti ko u Danskoj..na izborima pobjedjuju antiislamske partije,,ciji je jedini cilja obustaviti socijalnu pomoc muslimanskim familijama
http://www.mediafire.com/?tfeo81f9d0a2pch onaj idiot novinar Beck je rekao daa su 10% musliaman teroristi, i to na najgledanijem fox programu u USA ..
Karl Bildt tvittra na svom blogu da se radi o teroristickom napadu samo par sati nakon dogadjaja, otkud njemu ta informacija, jos uvijek se ne zna kako i sta, dan poslije. Interesantan je jos jedan novinarski clanak u svedskom listu Aftonbladet, da je jedan zaposlenik Mupa Svedske, upozorio svog prijatelja da \"ne ide na ulicu Drottninggatan, jer ce se tamo nesto opasno desiti\". Otkud njemu ta informacija, postavlja se pitanje. ?! Mup demantira ovo, ali prema listu, radi se o povjerljivom izvoru.
dovoljno je reci muslimani i sve vam je jasno. fuj
Sve je poznato oko bombasa samoubice. Jedino se ne zna ima li pasos BiH.
To je naš brat, Tajmur Abdel Vahab koji je sproveo mučeničku operaciju u Stokholmu\", navodi se na sajtu. Na fotografiji je mladić u crnoj odeći i naočarima za sunce, kako stoji ispred zelene pozadine. Na sajtu se ne navodi njegove godine ni nacionalnost. Policija pretpostavlja da je žrtva napada sam bombaš samoubica, jer je neposredno pre eksplozije švedska novinska agencija TT dobila upozorenje na arapskom i švedskom jeziku u kojem se najavljuju \"skore akcije mudžahedina\". Deset minuta pošto je TT primila tu poruku, jedan automobil eksplodirao je u jednoj od najprometnijih ulica u Stokholmu, Drotningatan, poznatoj po velikom broju prodavnica i tržnih centara, izazvavši paniku među prolaznicima.
vićete da nije muslić,već njeki švedski demokrat (to su unjih krajnji desničari)bore se protiv stranaca a ni polivciji nije nješta šuhveli pa se neizjašnjavaju
Islamski sajt Čumuk al-islam, koji je povezan s Al Kaidom, objavio je fotografiju napadača koji se u subotu razneo bombom u Stokholmu.
kako znaju da se \"samo jedna aktivirala al se kanafa prekinula pa nisu ostale oko pasa mu\", a ono SVE IZGORILO SKUPA S FRAJEROM?!?!!? anglocionisti su krimosi sa osmjehom PA DOKLE VIŠE NJIHOVOG ZULUMA?!
A ludova
šehadet nam treba bit stvaranje šerijatske islamske države na naših 24 posto. možemo prosperirati samo ako se odvojimo od kjafira.
cirilo i metodije koji su sirili hriscanstvo,ne idose u moravsku i po panoniji vukuci sa sobom horde i legije,vec samo Jevandjelje nisu isli nepozvani vec pozvani rusi kad primise hriscanstvo ne idose iza popova rimljani,nego sami monasi svojim camcima u sela zalazise al to ne ucis u mektebu
j3bga onda nemamo istu istoriju... ne znam odkud da su se slaveni lijepo pokrstavali... oni su bili barbarski paganski, narod. Nisu bili omiljeni i sigurno su neki normalno presli na krscanstvo a neki i silom... isto ko i na islam kasnije... ljudi idu linijom manjeg otpora...nece da budu gradjani drugog reda pa se pokore trenutnoj vladavini a nas nema ko nije gazio.... opet kazem zaprdim ga ja i hodzi i popu i svim tim religijama, najbolje bi bilo da nikad nijedna nije nastala...