Opasnost od radioaktivnog curenja
0
Eksplozija u nuklearki u Francuskoj
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ne bude tekme zbog ovoga, jeli automatski 0-3 za nas?
Sad bi bilo pravedno zabraniti i Francuskoj, kao i IRanu, da se bavi razvojem nuklearne tehnologije, jer je to vrlo opasno... Ali, zaboravih, licemjerna zapadna demokratija dozvoljava Francuzima, Japancima, Amerikancija... ali Irancima... :-)
OZBILJNA STVAR ?
http://www.youtube.com/watch?v=Psdg3OAw_a8&feature=player_detailpage pogledaj ovaj video... danas su bili najaktivniji u ovoj godini iznad sa... OVE FOTKE SAM JA SNIMIO DANAS... http://www.mypicx.com/09122011/CEMTRAILS_SARAJEVO/ OVO JE IZUZETNO OZBILJNO!!!!!
neka neka bog vas treba kazniti za libiju...........
NLO JE KRIV
....svi cemo izginut...koja glupost!
ETO NEKIH DANASNJIH... POSTAVICU IH JOS
http://www.mypicx.com/09122011//
Englez -piso ne piso ja sam narućio novog bemvea x6 ima se može se :) lijepo si to napisao bemvea :D ti ga ni na google neces naci a kamo li provozati . Drz se ti svoga traktora :-))
@trčikući a za narod te boli racQ ?
http://www.mypicx.com/ stavi ih na ovu stranicu pa onda ostavi link ovdje
jesi li svjestan koliko nam je to sve blizu i koje bi sve posljedice i mi osjetili?
kako da aploudojem na sa x???
molim boga da tamo eksplodira niz nuklearki i da se fašisti malo zabave o sebi!
pa haj upload par tih od danas da vidimo
u ovoj godini sam uslikao preko 500 fotki... ljudi ne znam sta je ali ako je ovo sto se na netu govori to je jako ozbiljno...