Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponovo provokacija u selu Pasci kod Tuzle, za koju je odgovoran Sanel Jaranović. Zastavu pokreta kavkaski emirati istaknuo na jarbol. Ovo treba po kratkom postupku. Ima ih ne 10 000, nego 50 000 i trebamo se obračunati napokon s njima.
@Zeman444 Samo nek ne postavlja ustaske ploce, u Tuzli je i za vrijeme rata zivjelo 15000 srba pa bi im ta ploca sigurno zasmetala.
Pa ako se zna i ko je i gdje ta zastava to treba Mektic da hapsi ili protjera iz BiH..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Barem nema mrtvih, brz oporavak povredjenima.
@NevesinjskaPuska Thanks!! 🇹🇷
@888 Citas li ti jado uopste na sta odgovaras? 🇷🇸
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isto sr*anje samo drugo pakovanje. Finska policija dobija automatsko oružje nakon napada u Tirku d.d. 2.9.2017 Za nekoliko sedmica, možda i prije, stajat ce na klixu: policija Velike Britanije se naoružava automatskim oružjem. Naši klixovci ce vjerovatno imati objašnjenje i za to.
Vise me zaboli briga i za terorizmom na zapadu, oni su davno pokazali svoje lice i licemjere, svi bi zivoti trebali biti jednako vrijedni a ne da oni u Londonu, Parizu ili Barseloni vrijede vise od onih u Burmi, Turskoj, Iraku, Siriji itd.
ono pukla petarda netko zaboravıjo sa tekme aonı onda TERORıZAm. Epa lukawa mıleta, aman
Kozoyebni podmladak vježbao zadaću iz hemije.
Jeli bombas ostavio licnu/osobnu kartu/iskaznicu
Ustaski terorista u Njemackoj je napravijo puno tezi zlocin, zasto on ne zasluzuje svoje mjesto na klixu ?
To su ti Pakistanci koje zuta karina obozava..
Bum bum religija.....
@TangoNaVilsonovom ratatatatatata 😂😂😂😂
Ludilooooooop klix zasto nas ne o avjestite o hrvatskom teroristi?? http://www.index.hr/vijesti/clanak/izdana-tjeralica-za-hrvatom-u-njemackoj-sinoc-ubio-6godisnjeg-sina-i-jos-dvoje-ljudi/994660.aspx
Pripadnik vjere mira!
A to se ti suosječaš sa pripadnicima vjere mira
Po steti na vozu bi se moglo zakljuciti da je bila Pirat i to lanjska vlazna.
Navodi se da je još rano da se potvrdi uzrok požara u kojem je nekoliko osoba pretrpjelo opekline. ali ste brzi da okarakterisete kao teroristicki cin........
@ogledalce Ne pravdaj i ne trazi zavjere nego osudi... Najebat cemo kolektivno zbog te indirektne podrske/pravdanja terorista!
@MCCCLXXVII ne pravdam nista ali ne mora biti svaka katastrofa teroristicki cin .........hajmo osuditi i Irmu da je poslao ISIL..........osudjujem naravno svaki teroristicki cin...........uvijek........ali eto ovi ne znaju uzrok pozara i odmah osudjuju...........
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bravo kolinda.
@Dragoon Kolinda Lovelace... nisam stvar nikad posmatrao iz tog ugla... Interesting interesting...