Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se sa nije posrijedi neki terorizam ili nesto slicno nego da je upitanju nesreca. Kazu da nazalost ima i mrtvih. Povrijedjenima zelim sto brzi oporavak 🇹🇷
ye.bavale vas više ove video reklame. sklanjajte ovo!! niste candy crush nego najčitaniji mediji u BiH!!! imate i vise nego dovoljno reklama na sajtu i u člancima.
Instaliraj Brave i nema reklama.
plati klix premium i rijeseno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Organizovali Amerikanci, naje bace Kurdi i tako ukrug.
Bombaški napad u Istanbulu ?! - https://youtube.com/shorts/-SryWLiJBtg
Pravi teroristički napad - Ukraine strike back !
na ostalim portalima ima snimak. Bomba.
Kurdi.
Ameri hoce da prodrmaju Erdogana sto je ostao uz Rusiju ;)
Ako je neki teroristicki cin , nekakog PKK ili slicnih, treba ih sve povjesati. Medjutim, pitanje je, sta rade sluzbe u Turskoj? Uzimajuci u obzir pristanak Svedske da isporuci clanove organizacija, ovako nesto je bilo i za ocekivati. Nazalost, stradali su nevini ljudi..
hrvatski teroristi
Ne mores sjedit na 100 stolica brate Tajipe, dodje sve na naplatu.