Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poljska vojska ima preko 100 000 vojnika i Nato joj šalje hiljadu vojnika kao podršku? Kao ta hiljada će ih odbraniti. Nato samo plaši Poljsku, kako bi ovi nabavljali oružje. Ništa te ne može zaštiti od Rusije. Da hoće stigli bi do Berlina za jedno popodne.
@Belov Crni bjelove, opet si chito "struchnjaka" Lazanskog!
@trir Lazanskom mogu držati časove.
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
Jao kakva bolesna propaganda, stvarno samo krelac moze povjerovati u ovakav "scenarij".
Gluposti,sta ce Rusiji Poljska.Rusiji trebaju baze na Jadranu i Mediteranu.Prema tome realnije je ocekivati da Rusija izvrsi invaziju na Hrvatsku alijos realnije je Crna Gora posto nije clanica NATOa.Osim toga u te dvije zemlje Rusija ima vise svojih gradjana nego U POljskoj.I naravno izvjestaji i pripreme za invaziju teku svojim tokom.U narednim godinama bicemo svjedoci necega nepojmljivog Ruska mornaricka baza na sred Jadrana.
Putin je previse pametan , ali moje misljenje je da NATO trenutno nebi imao sanse protiv njih, mozda grijesim , ali tako mi izgleda. Nato se siri po zapadu , oni su ti koji ce napasti ruse kad tad , ali sve je maslo amerike, koja hoce da vlada svijetom. Vladaju i sad , ali eto , posle toga ce stoposto vladati.
Ovo su oni "eksperti" sto su tvrdili da Sadam ima hemijsko naoruzanje samo da izazovu invaziju i rat.
I tako se NATO siri na istok, okruzuje Rusiju, postavlja raketne stitive i sprema napad na njih a siri pricu da je Rusija prijetnja. Ma dajte! Sta da Rusi stave rakete i atomske bombe u Meksiko, Kubu, Kanadu...Samo u Incirliku je 50 hidrogenskih bombi!! Na granici s Rusijom!!! Ma nemoj me ebat!!! Sve cine da izazovu Ruse, da se unisti Evropa pa da Amerika i dalje vlada svijetom a na svojoj teritoriji nisu ratovali od Gradjanskog Rata. Samo zaradjuju pare i sire utjecaj
samo sto budale ovo ne shvataju
Samo me interesuju kojom bi rutom isli Rusi tamo, preko Bjelorusije, preko Ukrajine ili atraktivna ruta latvija, Litvanija, Poljska, osim ako ne misle preko onog piklica velicine Cengic vile u cosku Litvanije, probati napraviti napad, jer bi im taj djelic ex-teritorije Rusije, koji je maticom vezan preko dvoje drzzave, pao za jedno sedam minuta od NATO-a. Svasta ljudi pisu, zabavljaju narod. Evo ja kazem, akd bismo krenuli, osvojili bismo RS prije referenduma. Nek ih Rusi odbrane, ako mogu.
Vi bi osvojili RS? Probudi se i počni da živiš u realnosti, bolje po tebe...
@Ptuj Dva puta, najmanje, Dodika bismo ganjali do Varsave, jer taj covjek nema petlje, on bi odmah pobjegao. Zamisli samo onih 30.000 raseljenih Srebrenicana, Zepljaka, Visegradjana koji su u Vogosci kojima je pobijeno sve, kako bi oni bez imalo ustrucavanja posli da osvoje RS. To bi bilo jako zanimljivo. Probaj ti zivjeti u realnosti, mozda kontas branice vas Rusi, sve se bojim.
Rusija ne vodi osvajacke ratove niti ih je kad vodila... A poznato je da ko napadne rusiju, crvena armija mu zavrsi u dvoristu...
@fantom slobode ime je nebitno... sustina je bitna...
@fantom slobode Ne serendaj matere ti! Koga boli tuki jel crvena armija ili vojska rusije? I jednim i drugim je cilj odbrana Rusije... a drugo, nikakva JNA pod Slobom nije postojala, sta lupetas?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Invazija Rusa na Poljsku, hahaha.A u kupusnom listi pise da ce i Kina napasti Ameriku.
Dobra vam ova slika sa parade..:) Uzgred neimenovani eksperti nisu eksperti, nego trabunjala kao i lokalni kliksovci, odnosno ovo bi bila klasična huškačka, anonimna propaganda.
ja bih ugostio nekoliko državljanki Poljske, iz humanih razloga.
Kakav rat , ovo EU hoće od Poljaka da nadoknadi budžetski deficit nakon Brexita.Radili su na crno 15 godina , sad daj porez.
@ninina Pa eto kao fol oni računaju da Rusija već drži Bjelorusiju koja se graniči sa Poljskom.
Cifutska posla i teoriej tavjere da bih izazvali rat svijetskih razmijera kao i prvi i drugi svijetski rat da bih oni bili sve jaci i siri na tome se radi zapamtite sve je zapisano..
Inace obicnom Bosnji se tresu gace od nekakve agresije,pa taj isti jedva ceka da se sta tako desi jer ovaj put je pametniji ,,govna na vlasti ce prije kapitulirati nego se odreci bogatsta stecenog na krvi tog istog obicnog Bosnjaka..ali obicni Bosnjak sad misli svojom glavom i zna gdje bi prvo isao da rjesava stvari!!!
Pa na sve ove sto rade za SDA, HDZ, SNSD, SBB, SDS, PDP i ostala govna, Samo stoce oni prvi pobjeci pa cemo ih morati ganjati po svijetu hehehe..Pacovi prvi napustaju brod koji tone.
Znaju Rusi i srbi sta ih ceka kad Clintonka dodje na vlast,sumskoj se spremaju crni dani...
Reutlingen Njemacka novi napad macetom na gradjane,KLIX spava zimski san....
jako zabrinjavajuće, eto zbog ove vijesti katu povećana prodaja apaurina u apotekama sirom BiH