Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista sto nosi predznak religije ne bi trebalo da predstavlja drzavu. Svijet je toliko multi da se uvijek nadje veliki dio ugrozenih sto donosi konflikt u zemlji i u svijetu prema kome se takva politika praktikuje. Dakle SPD se cini kao dobro rjesenje.
Mislim da ono sto je Merkel rekla da multikulturalnost propala nema nikakve ili vrlo male veze sa ovim sto su ovako katastrofalno izgubili u Hamburgu. Takodje je apsurd misliti da je SPD lijevo orijenisana stranka. i CDU i SPD su nekakva sredina koja se samo bori za vlast
@SPECRAROR za tvoju informaciju liberali (ovdje ih pogrešno prevode sa engleskog kao slobodne demokrate) su trenutno u vladajućoj koaliciji zajedno sa CDU i CSU, tako da se njemačka politika ne može okrenuti prema liberalima jer je oni i vode. Može samo napraviti zaokret u lijemo ka SPD-u čemu se ja iskreno nadam.
Logican otklon prema demokratiji a danasnja Njemacka je de facto jedna od najcivilizovanijih izrazito liberalnih multi-kulti evropskih drzava i polagano se vraca u liberalnu fazu kojoj i pripada, sto je ustvari veliko NEIN radikalima na vlasti, a ova frau je imala m.u.d.a da kaze da multi kulti idea no gut in Deutschland...