Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo im bilo cisterna broda nego i po palubi naredali bacvi za naftu.
pa zar ces covjeka na zemlji kao namjesnika postaviti da pravi ne red i krv prosipa.. 😷😣😥
To su namjerno uradili i znali su da je oko Mauricijusa koraljni greben, samo da unište morski život oko otoka..
malo li je dozivotna ........
ova je vinest stara 15 dana
Brod koji stoji od kraja Jula u moru i koji je atomska bomba za morski svijet. Zar se od kraja Jula, do danas, nije moglo naci rjesenje i da se nafta istanka u stotine, ako treba, malih tankera, koji mogu prici mjestu nesrece i tako spasi morski zivot i ekoloska katastrofa?! Pitanje je, kome odgovara ova situacija?
Kako je krš od tankera prošao tehnički pregled. Mora da je pala cvaja u saobraćajnu.
Gov.na su zdrava, jedite ih. Zalijte mokraćom, osvježava, ako je iz frižidera. Ovako otprilike rezonuju teoretičari zavjera na bilo koje normalno rezoniranje, traže vitamine u govnima i skrivene poruke u crtežu jednoroga. Prepolovio se tanker ne iz zavjere, već iz nekog normalnog razloga, kao kod saobraćajnoj nesreća.
@Seljofob Nikad bolje raceno za teoreticare zavjera. Kopiram :-)
Ovo se ne moze desiti slucajno vec samo planirano da uz sav ovaj belaj i mora zaprljaju
Zovite onu malu šveđanku što izgleda da nema dvije čiste u glavi da koju i ona kaže jer je već odavno nigdje nema. Možda joj je ćaći došlo iz guzice u glavu pa je natjerao da ide u školu
@MrziteljPDA Nek ti imaš dvije čiste u glavi.Gdje ti pokupi toliku pamet?Mora da ti je mozak podobro na rezervi od rođenja.