Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BaIije, tako vam Boga nemojte se praviti pametni.
Opšta tendencija u današnje vrijeme je da se Egipat vrati u onoj mjeri u kojoj je to izvodljivo u civilno društvo efikasnijih komunikacija bez cenzurisanja ili skrivanja kao što je to bilo u antičkom Egiptu. Ali pri tom postoje tri grupacije koje predstavljaju dugoročnu opasnost za izgradnju slobodnih komunikacija: (1)-vojne frakcije, koje skrivaju prljavi veš. (2)-hrišćanske frakcije, koje su abnormalno autarhične. (3)-islamske frakcije, koje pretjeruju sa kreacionizmom.
pa trazili ste demokratiju i slavili ste pad diktatora Mubaraka..sta je sada,zar nije sve med i mlijeko..mnogi ce od vas zazaliti za njim ali i za Gadafijem itd. nezasluzujet nista bolje......
Evo hin demostracije kod bbi_a iste
NE demokratiji, covjek je previse iskvaren i zao da bi imao vlast. Na nebu i na zemlji, vlast pripada samo A L L A H U, sva moc jje za Njega, subhanehu we te\'a!!!
\"demokratija\", trazili ste, gledajte