Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hardware Hakeri
To su ti Anonimusi :D
@sizofrenija citava vijest je agencijski optimirana da se uplase korisnici interneta i podrze nove zakone koji se spremaju. ako prekinu vezu Pakistanu preko Sredozemlja ima veza preko Pacifika, valjda je internet MREZA. uskoro slijede nova zastrasivanja.
Šta ba pokušali, a šteta se sanira???? Koja šteta???
glupi turci, zvani muslimajmuni.
ovo su iranske Sije Rafidije ! previse nemorala na netu pa iranske Hodze poslali par specijalaca da zavedu ćudoređe po Aziji i Africi !
Sve je ovo Milorad Dodik kriv i njegova srpska propaganda
srbi
"pokušali presjeći podvodne kablove", a navodno ne znaju se motivi. koja je to prica za naivne?
eto civilizacije i tehnologije,presječeš par žica i sve pada
"Slični pokušaji desili su se i u Dubaiju i Indiji." "Nije poznat identitet osoba niti njihovi motivi" cista NAVLAKUSA. ovo ih je neko poslao na pucinu pa onda pozvao vojsku.
jesu li ovo oni isti što su telemahu prekidali veze?
Murate,...Shabane,...nemoj...
ovaj desni neodoljivo podsjeca na egipcanina iz skandinavije :)
Arapi se bore protiv civilizacije i napretka.Njima je dobar srednji vijek.Svi vidimo da se u normalnom okruženju slabo snalaze.
Uz svu modernu tehnologiju svijet je veoma ranjiv, a pojedinac veoma moćan.
Staro zeljezo, zafalilo