Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto Solz ne dovede 10 miliona Jevreja nazad u rodnu Njemacku ....
.... i tamo im da jedan Entitet i Smita kao visokog predstavnika.
.... i da im vrati njihova imanja, zlato, fabrike, industriju i auto-industriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zapad javno podržava etničko čišćenje...
Izrael treba biti osnovan na teritoriju Njemacke..pa nek im tamo povlađuju do mile volje
Sisi ne bi bio na čelu Egipta da nije trebao Izraelcima i Zapadu da osigurava njihove interese..al naseljavanje stanovnika na Sinaju je zaista glup prijedlog..pobiti ih sviju je zaista smislenije..ako ne sad kad to haman podržava i Amerika i cijela Europa, ne znam kad onda.
Mi bi u BiH trebali primiti sve Palestince koji budu protjerani sa svoji ognjista,dati im svima azil i mirna Bosna
15% Izraela su Rusi... slucajnost? Ja ne mislim da je slucajnost.
Svaka cast egiptu, nek' idu u belgiju, svedsku, 'olandiju, njemacku, tam' se kako cujem svi jagme za palestincima
Pa primi ih konjino da ljudi ssmo ne ginu fuj kakvi ste
Cuj Sisi…slatko ime!
Ni Jordan ne prima Palestince ! Niko ih neće a kao Arapi ih podržavaju !
Zašto ne rasele Izraelce po drugim zemljama i mirna Palestina..oni su svakako pametni, napredni, civilizirani..svako bi ih poželio..eto primi ih ti u Hrvatsku barem desetak tisuća, svakako vam je većina Hrvatske prazna.
Kad bi Palestinci presli u Egipat .....nikad vise nebi vidjeli Gazu ili Palestinu.Cionisti bi i Gazu zauzeli za sva vremena kao sto su sve i zauzeli.
Ahaaaaa...pa to i jeste prava namjera. Protjerati Palestince s njihove zemlje i pripremaju teren. EU homići se uopšte ne trude da osude Izrael za masakre koji traju 75 godina i da treba vratiti na granice iz 1968.g pa da Palestinci dobiju svoju državu. Ne, EU i Amerika imaju misiju sve udovoljiti Izraelu, svojoj zvijeri iz epruvete.
Definitivno zapad podržava genocid i etničko čišćenje u Palestini, bojim se da je ovo uvod u III svjetski rat.
Gledaj li ironije i parodije. Znači kao prvo pošalju cionisti svoje sluge inače ako niste znali Scholz je pripadnik masonske lože Njemačke sto mozete lahko provjeriti, drugo poslali ga u Egipat njegovi cionisticki sefovi, trece koje li ironije nisu se usprotivili kad je izvrsen puc u Egiptu i ubijen i smijenjen demokratski izabran predsjednik Mursi.
A mi cemo se sekirati. Sram bilo Arape!
Vidi Scholza sto radi na etnickom ciscenju i sto je nasao pravog saradnika, Sisija kojeg je postavila tajna sluzba Izraela. Ludilo
Sad se vide stvarni razlozi vojnog udara i hapšenja Mohameda Mursija nakon legalnih izbora i postavljanje ove zapadne marionete kako bi čuvali gûzícu Izraelu. Jer da je Mursi na vlasti, odnos Egipta prema Gazi bi bio onakav kakav treba biti. Sad je situacija takva da je Egipat identičan kao Izrael i drže gazu pod žicom a to zapadu odgovara.
Dobro jutro moji dragi Kolumbići hehe Znali smo mi mnogi za ovo. Arapsko proljeće je bila još jedna agenda slabljenja muslimanskog faktora u svijetu... ali neka, stići će pravda ako Bog da
Zamisli ti to , muslimanska drzava ih odbija primiti , gdje li su sada Sorosevi vrli psi daih popljuju da su nehumani , rasisti , ksenofobi itd itd itd , bez brige proci ce oni nasim krajevima pa u Europu :)
Nika Čifute smjeste na Sinajsku svetu goru.