Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su upute o preminulim drevnim Srbima kako da se balzamuju i upute na onaj svijet jer je opštepoznato da su oni najstariji narod na kugli zemaljskoj.A u ovim kartušams se kriju malo poznata imena nekih od prvih srpskih guslara koji su sačuvali od zaborava ovu hvalevrijednu srpsko-egipatsku mitologiju
Mi ćemo u Visokom nać duži našeg Ramiza prvog
Ako se procjenjuje da je Zoserova piramida građena oko 2500 p.n.e(dakle minimalna starost 4500. godina) onda su ovi papirusi friški
ima li negativnih jona. kod semira obmanagica u nedostatku materijalnih dokaza se pojavljuju duhovni. klasicna sekta
Istoriju i pocetke pogotovo ovi sto su zeljeli upravljati narodnim masama opisuju svako na svoj nacin.Doduse skidam im kapu za kreativnost u zamlacivanju.Ko moze tvrditi da i papirusi nisu napravljeni sad kad se prava istina skriva od obicnog covjeka kao zmija noge.Ljudi kloniraju ziva bica kakav ba papirus iz neke tamo godine.Sve laz i podmetnuto.
Zasto bi neko falsifikovao papirus, koja je korist?
Pa sto niste prikazali zadnju stranicu gdje pise da je autor stari Srpski guslar Miloš Kairović, tadasnji gradonacelnik glavnog Egipatskog grada koji je naziv dobio po njegovom pretku par hiljada godina prije tog dokumenta.
Srbi su dobar narod al iz Srbije ovi gospoda a ne ovi pokondireni nasi iz Bosne
ja konto nasli zastavu ge tzv pc
Pišel u toj knjizi kad bi mogli ovi naši pljačkaroši države bit zapisani. Na kojoj su stranici 🤔
27 januar