Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto izrael godinama cini zlocine nad Palestincima,pored Amerike,drugi sukrivac su Arapi.Saudiska Arabija,gotovo cini zla Muslimanima kao i Izrael,oni samo osluskuju zelje zapada i idu ispred njih.Da Arapi blokiraju Izrael,da uopce snjim nemaju nikakva kontakta,kakav bi smisao zivota imali zlocinci i kako bi tek zivjeli.No lakse bi bilo svu divljac svijeta ujediniti nego njih.Svi se digli protiv Sirije a nisu protiv izraela,jer se tako uvlace u pakusu zapadu,misle da i sami nece doci na red,srecom hoce!!!!!
Ova tkz. država Izrael (okupator i zločinac) se stvarno zbog svoga diletantskog ponašanja nalazi u vrlo teškoj situaciji. Nema im druge nego se povući sa okupiranih teritorija i prestati sa genocidnom politikom prema komšijama tj. da se okrenu miru i suživoti sa komšijama.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Pa i red je. Zamislite samo da su nacisti tako komotno sjedili u svojim ambasadama u Londonu, Parizu, dok su njihovi truperi tamanili Jevreje po Bjelogradu i Varsovi.