Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nermin Hodze su radile po vec davno oprobanom receptu: protjeraj nepostenu inteligenciju, ugasi svjetlo i vladj dok ti tockici ne pootpadaju ... naravno, nepostena inteligencija ima inherentno svojstvo da se svako malo nitkuda pojavi (uhapseno jucer u Iranu jedanaest novinara! )ali i Hodze imaju kranove kao najucinkovitiji korektor drustvene zajednice, ako razumijes sta zelim reci ? @mujo da, priznajem, braca Simic, inace moji dobri prijatelji i vlasnici ovog portala, su me angazovali kao samostalog referenta za podizanje posjecenosti klix.ba ! dobijem banku po kliku i , mogu ti reci, dobro nam ide !
ampak mozda ih je pobjeglo 2 milona kraljevske elite lopova i prevaranata .. Ali ih je zato u Teharanu sad od 4 mil povacalo na 12 mil a u citavom Iranu od Islamske revolucije do sada troduplalo stanovnistvo.. Da je ostala ta elita sada bi ko Rusija imali problema sa bijelom kugom ..
Predsjednik Bashar al-Assad ocjenjuje da njegova vojska preuzima inicijativu u krvavu ratu koji bjesni Sirijom i da bi se sukob završio za "dva tjedna" da Ankara prestane pomagati pobunjenicima, piše u ponedjeljak libanonski dnevnik Al-Ahbar. Taj list blizak Siriji poziva se na "goste" što su boravili u posjetu predsjedničkoj palači u Damasku koji prenose Assadove izjave po kojima je "vojska uvelike preuzela inicijativnu na terenu, ostvarivši važne rezultate uza sve što je već postigla u zadnja 22 mjeseca" sukoba.
ovaj ampak radi sigurno u ovim tračarskim novinama koji propagiraju samo mržnju
ovaj klix o baba tračara samo prenese šta drugi pišu
nakon iranske islamske revolucije u kojoj su Hodze uspostavile svoju vlast, pobjeglo je oko 2 miliona Iranaca na Zapad ako Musrsi uspije uspostaviti isti rezim u Egiptu, iz Egipta cepokusati pobjeci, po mojoj procjeni, oko 10 miliona Egipcana !