Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se ponadao da su uhvatili Zuckerberga i da su kompletno zatvorili to sranje.
A ono samo u Egiptu par vandala. Jebes to.
A nisu hapsili one koji su rušili vladu i pozivali putem facebooka na isto.
fejsbučim ja, fejsbučiš ti, fejsbučimo, na robiji...
...revolucionarna staroegipatska :)
Vako će i nas pohapsit ko "klix aktiviste". E komi, komi!
..fala n alijepim žekjama :)))
Egipat je na pravom putu.
...džehenemskom.
Obavezno zloupotrbu i facebooka i portala u BiH treba počet kažnjavati, novčano za početak, a i krivično... Nema ljudi to nekom iz Njemačke padne na pamet i poziva BiH geađane na pobune, rat, separatizam, boli njega što ovdje sipa ulje na vatru... ili lik daje savjete kako napadati policiju na prosvjedima i šta da se nosi u svrhu destrukcije...
bolje dobar rat nego nuzan mir
Ma da,Mursi je diktator a Sisi nije...nece mi biti zao Egipcana kad Sisi ne htjedne otici s vlasti ni za 30 godina
Tako ce i nas da pohapse!!! evo neko lupa na vrata..........................cek da vidim koje!!!!
Nista me ovo ne cudi, svijet je dotakao dno, bas kao sto je Poslanik a.s najavio kao predznak Sudjeg dana „Na pripadnike mog ummeta će se pred kraj dunjaluka spustiti velika nesreća. Njima će vladati zli vladari koji se do sada nisu pojavljivali i o kojima se nikad nije čulo. Zemlja će im postati tijesna i biće preplavljena nepravdom i nasiljem. Vjernik neće moći naći pribježište u koje bi se sklonio od nasilja. U tom vremenu će Allah poslati čovjeka iz moje porodice i zemlju ispuniti pravdom, kao što je prije toga bila ispunjena nasiljem i nepravdom. Biće zadovoljan i stanovnik nebesa i stanovnik Zemlje. Niknut će sve što bude posađeno u zemlju."