Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da mi je mago, taj bi imao jedno sedam imena.
MAGARCA ZA PREDSJEDNIKA nije zvaka za seljaka ni demokratija za arapa bez uvrede ali oni vise vole kraljeve i diktatore
ovo nije sigurno ono sto je htjela jezgra protesta u egiptu. kakva otmica ideje slobode. glas onih koji su pokrenuli proteste se ustvari ne cuje jako dugo. sve su oteli islamisti i ocito mubarakov rezim koji nije pobjedjen. *** ih general!
Vidiš koja kontradiktornost - kažeš sve su oteli islamisti. Ko su islamisti? Narod Egipta je glasao za svog predsjednika Mursija, narod Egipta je putem referenduma po prvi put glasao i za ustav, a sve je uklonio Mubarakov general jevrejskog porijekla Sisi. Ko je pokrenuo proteste nego narod Egipta kojem je dozlogrdilo 33 godišnje vanredno stanje u kojem su ga policija i vojska pod kontrolom američke marionete Mubraka, hapsili i ubijali po želji. Ako misliš na plaćene demonstrante, koji su izašli na ulice i protestvovali protiv predsjednika jer nije uradio dovoljno za ekonomiju, kako to da je uz njih stala vojska, koja je kasnije isposlovala da se odbaci optužnica protiv Mubaraka, na čelo MUP-a i MVP dovela svoje ljude sve Mubarakove kadrove? Gdje je tu revolucija? Očito je da su oni koji su započeli revoluciju - narod Egipta - glasali za Mursija i Ustav i da su na kraju ostali uskraćeni za sve to plus su dobili gore sigurnosno stanje nego što je bilo za vrijeme Mubaraka...
Kako to da niko nije optužio Mubaraka koji je 33 godine redovno pljačkao i prema nekim procjenama digao 52 milijarde dolara, za loše ekonomsko stanje u zemlji? Šta je mogao učiniti Mursi za manje od godinu dana?
Moj dedo je 61 dao mačku ime Tito pa je završio na Golom otoku 10 godina, a znam i čiču koji je završio na ispitivanjima jer mu se bik zvao Bijeda ( u vrijeme Džeme Bijedića), tako da ne trabunjate kako je u egiptu, kad su se i kod nas ovakve stvari svakodnevno dešavale
isti je kao moja kita mamu mu spalim.
ovaj članak nije istina ovaj Majmun na slici nije popularan među većinom gradđana Egipta nego među munaficima i sekullaristima kojih je manjina ali vladaju diktaturom u Egiptu,Ja samo zamjeram Mursiju što ih nije sve poubijao kada je postao predsjednik, nego on hoće demokratiju ,pa evo vam demokratije mamu vam *** cionističku.
I ja sam imo nekad davno cuku i dvije ovce; cuki bi ime TI TO a ovcama OVAN i OVANKA, e koje sam ja muke imo sa organima državne bezbjednost i nije ništa olakšavala činjenica što sam bio mlad i musliman (sa malim "m"). P.S. Konju bi ime RANKO, ali na to nisu imali primjedbe.
znao sam ja da si seljak
bolje i seljak nego papak u svakom momentu
sloboda za magarca
Faraon modernog doba...
mars u picku materinu
pa ni je on kriv sto voli genrala ko svog magarca
zve mi zao magarca...
*sve
Hija Abdel hija....el-ehaaa Abdel...el-sisiju, el sjasi
Pa moj komshija Shicer ima tri jarca; Bush, Clinton i Dodik... i chovjek rahat
obični cionistički pijun !