Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Regret, 80 posto danasnjeg zakona primjenjuje serijat, osim kazne ...to jest smaknuce za ubice, dilere droge , pedofile i silovatelje a citajuci komantare i za to kaznu su gradzani samo sto ih niko ne pita...
Regret kad bi ti znao da je 80 posto danasnjeg zakona na s
Kako se ovi u Batikanu ne pobune protiv teokratske vlasi i fundamentalisticke extremne krscanske drzavice? Hrvati su demokrate ako oni ne organiziraju proteste u Batikanu nece niko. Mozda oni i nisu tako ekstremni ipak je to samo folklor ali ako bi se probudio krscanski duh milosrdja bilo bi lomaca i giljotina na sve strane.
Nisu nista ako im ne odrede dozivotni zatvor jer su bacili papiric pored kante... Licemjerje svijeta je danas ociglednije nego ikad. Da je pas ubijen na ulici u Egiptu pola dunjaluka bi se diglo na zadnje noge i licno bi Mursija lincovali svojim rukama. To sto hiljade muslimana bi' izmasakrirano...niko ni obrvu da podigne. Ovaj rezim i njegove postupke mogu odobravati samo najgori ljudi. Sad mi je malo jasnije sta to moze znaciti kad Kur'an kaze da je Gospodar svjetova neke ljude "u svinje i majmune pretvorio"... Mozes biti il svinja il majmun da te ne dotice patnja ljudi, ili ova nevjerovatna nepravda skovana za stolom "svjetskih sila". E pa, sve do jednom...
da zatucanost i religija idu ruku pod ruku je samo pokazatelj da ti ne poznajes Islam.
ma dole vise neznas ko koga ubija ranjava sve puklo
treba suditi i vlasima za nerede 92-95
Njima treba suditi po kratkom postupku, prijeki vojni sud sa podrskom streljackog voda..
cuj islamisti , pa da su islamisti i da je Mursi bio islamista nebi se pozivao na demokratiju vec serijat .. Ali eto nek vide i Egipcani da promjene ne dolaze demokratijom vec borbom..
Pa unosio je promjene koje su vodile prema serijatu, zato je i svrgnut.
zzivjela islamska revolucija
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1150845_438481762933263_2088978010_n.jpg da mi in shaa Allah sto prije vidimo Mursija na svom mjestu...kao lidera i vodju egipastke drzave i naroda !!!
moze al ti trebaju djozluke sa vecom dioptriom:)
Da ja in $haa Allah što prije vidim vas kako putujete u egipat i siriju