Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota, poslije molitve idu na demonstracije i napadaju . Uzas.
"Muslimansko bratstvo" nema veze sa terorizmom.To je normalna politick stranka koja je ubjedljivo pobijedila na demokratskim izborima u Egiptu,Muhmmed Mursi je izabran za predsjednika drzave od vecine naroda.Onda se desio vojni udar koji je isplanirao zapad i vojska je uzela vlast u svoje ruke a sve pripadnike politicke stranke "Muslimansko bratstvo" osudila na smrt.I normalno da ce ljudi sad protestovat...
HAha,Mursi je samo iskoristio ogorcenje naroda,protiv rezima Mubaraka,i upravo je tu prvu revoluciju finasirala AAMerika,kao i one u Tunisu,Siriji itd.Pogledajmo danas sta radi Boko HAram i Isil,u drzavama u kojima su Islamisti dosli na svoje,i u kojima nema cvrste ruke.Cim se vidjelo sta Mursi radi,da je vjerski fanatizam,postao kljucni faktor izgradnje "novoga" drustva,nakon Mubaraka,Egipcani su reagovali,i shvatli su da im je doktrina Nasera mnogo bliza,i pozeljunija varijanta,preko koje su kao drzava vojno i ekonomski bili najjaca sjeverno Africka drzava.Cuj Muslimansko bratsvo nije teroristcka organizacija,haha.Pa cim oni u svom nazivu nose taj vjerski pecat,nista drugoi od njih nije ni za pocekivati.MAlo vam iskustva sa Irakom,Libijom,Tunisom itd. Svakakve sotone i idioti imaju Internet.
nasi bosnjaci su mozda i najumjereniji muslimani na svijetu, i k tomu su jedini bijeli muslimani. cestitam vam bajram i posaljite mi baklavu. kmeeeeee.
Evo saljem ti ja tolumbu 19x4 nadam se da moze stat u tvoje prljave ustaske zvalje
a tebi sprcim mater bezobraznu vehabijsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma ne mogu muslimani biti mirni ni na ovaj veliki praznik
To nisu muslimani,to su kriminalci.
A ovi sto su ih napali nisu muslimani,jer nisu radikalni primitivni fanatici,jeli tako,haha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Egipcani,svaka cast,samo se drzite NAserove i SAdatove doktrine,ne dajte da vas kriminalci koji se kriju iza vjersko nacionalnog radikalizma, nadvladaju.
E jesi glup majko moja, pa da su Turci tako razmišljali sekularisticki sada bi bili u većim govnima od Grka
Turskom vlada Islamista Erdogan(koji zeli iz Ustava Turske da izbaci Ataturka,Oca i spasitelja Moderne Turske),kojem i te kako odgovara nazadni Islamista Morsi,pa nije cudoi da podrzava slicne kriminalce i u Turskoj.Sve one koji podrzavaju bilo kakav oblik Arapizacije,i Turkizacije,Rusizacije,NAzadizacije civilizovane Evrope,treba hapsiti odmah,bez ikakvog razmisljanja.A posebo ogranicene Bosnje,koji ne znaju gdje se nalaze,pa popjma nemaju da se Bih nalazi duboko u krscanskoj Evropi,i da ne mogu ovdje praviti islamsku drzavu. Pogledajmio da gdje god da su muslimani vecina,da danas imamo ratove,ubijanja,odscjecanje glava,bombase samoubice i slicno,sto smao govori o primitivizmu,i o lakoj manipulaciji dad najvecim brojem muslimana u svijetu.Primjeri nekih Bosnjaka to i te kako potvrdjuju.