Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E zbog ovoga su makli Moursi-ja!
Ti stvarno misliš da Izrael ne može precvikat ove tunele sam da hoće? To je ba sve dio tala, isto kao što je sarajevski tunel bio. Mjesto gdje se šverca tj. krade.
Najvece zlo covjecansta je Amerika, Izrael Hitler je bio mala maca za njih.
a lijepo su nam se ameri dodvorili sa holivudskim filmovima.. djubrad svjetska...
Amerikom su ovladali ti za koje ti misliš da su najveće zlo. Isto kao što mi tu ništa ne možemo, ne mogu ni Amerikanci. Prosječan čovjek je glup, drugo nema informacije, treće nema organizaciju za bilo šta. Tako da možeš samo reći da zlo vlada svijetom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TOBEJARABI (kako se vec pise :P)
J.be.em svim jevrejima djecu genocidnu!!!!
Umjesto da uzmu neđto da rade oni cijeli život ratuju. Na taj način neće ništa postići. Gaza ima predivnu morsku pješčanu obalu. Umjesto da razvijaju turizam, oni razvijaju terorizam. Kobna greška u dva slova.
Jel ovo ozbiljno pises...sta bolan da razvijaju kad im sve zivo zavisi od izraela i struja i voda i hrana...ne mogu ni da se krecu normalno a kamoli turisti
Prava bratska ljubav između arapskih muslimana. Prosto sam oduševljen. Nije ni čudo što ih šamara ko stigne - malo Svjetska policija (SAD), malo Izrahell, malo NATO u globalu.
Stari druze Hitleru sto ih nisi sve poklao dok si mogao,sad se vidi sto je hitler ubijao jevreje
pa neka se Izetbegovićima prepusti tunel tako su i u ratu ovdje oni gospodarili našim životima...sjeme im se zatrlo
Nisu oni nego tvoji srbi
Nek ih pretvore u muzej smisle lijepu ublehu i eto para nešto poput ovog sarajvskog tunela
Mislim da nije ni mjesto a ni vrijeme za salu. Taj nas tunel je nama znacio zivot, bas kao sto Palestincima znace ovi tuneli...
Ajd nisi naveo najvažnije za šverc i bogaćenje pojedinaca i naravno za izlazak ABIH iz sarajva da okolo 50tak km od sarajeva napadaju slobodne prostore bih
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
svaka njima čast, trebalo je to prokopati......
Ne znam što sada to spominju , pa ti tuneli se konstantno ruše od 2011. pa nadalje. Još u 2. mjesecu su mnogi potopljeni muljem iz kanalizacije , a tada je , ako se ne varam, Mursi bio na vlasti. http://www.nytimes.com/2013/02/21/world/middleeast/egypts-floods-smuggling-tunnels-to-gaza-with-sewage.html?_r=0 http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2013/02/201322619219970812.html Ovo je par članaka iz tog razdoblja. I većina ostalih članaka se odnosi na 2. mjesec 2013. godine. Nevjerovatno je kako lako padate na propagandu. Kako to da u 2. mjesecu nije bilo reakcija na rušenje tih tunela?
Opet Anadolija! Jebem im staru i medije su uzeli!
Fuj,i fuj!!
U 2. mjesecu je većina tih tunela uništena. Egipatski vrhovni sud je donio odluku da ih sve treba uništiti. evo ti članak pa čitaj http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2013/02/201322619219970812.html Zašto tada nije bilo fuj , fuj?
Najveća sramota moderne civilizacije, jer ljudi u Gazi već decenijama žive u logoru poluzatvorenog tipa.
Jad,da ukinu i ono malo pomoći napaćenom Palestinskom narodu,e moj Egipte,ko sad tobom valda...
Pa pomozi ljudima! Idi u Egipat i iskopaj par metara tunela.
Ajmo balije sada idete u rat u Egipat, vidite da u SIriji nema valjde.
dok sa vama zavrsimo pa cemo onda
To kako vi zavrsavate pokazali ste od 92 do 95.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
dje li je sada onaj šijoljubac yarra da govori kako su vehabi i mursi placenici amera i ciona,vidi se iz aviona ko pomaze koga i za ciji interes,zato i jeste svrgnut mursi,jer je bio tolerantan prema zrtvi,prema gazi,prema muslimanima i koptima opcenito,al oni zele da se samo oni pitaju...jos malo...veoma malo...a iran,da mi je vidjet kamencic jedan da bace na jehude,nikada,oni to mogu samo na muslimane kao sto su to radili osmanlijama,saudiji,iraqu...
Koji si ti šminker...;)
Alo , jesi li ti svjestan da je većina tih tunela potopljena još u 2. MJESECU !!!! A to što pričaš za Irak , pa zar nisu Iračani napali Irance a ne obrnuto? Kakvih budala ovdje ima, nevjerovatno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)