Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošaljite koji garnizon vojske, to je bolje!
U Kairu ima naselje dje mu 2 mil ljudi zivi u starim grobnicama bez struje i vode. Turisticka policija mu nosa mitraljeze a on se o tudjem jadu zabavio
Ovo bi trebala Saudijska Arabija koja se kupa u parama, a ne Egipat. Fuj one seikove iz Saudije treba povjesat.
nemoj tako, seikovi trose novac na sve zivo sto je nepotrebno, najvise od svega na sexualne odnose npr princevi sa musksrcima, zenama i djecom itd.. valja nahraniti ego tih masnih bogstih magaraca, cast onima koji nisu takvi. a najjace oni kao glavni za islam. jebote takav islam, bolje sam vjeruj u Boga i radi na tome nego da ides stopama laznih muslimana
moze li 100 miliona za moj Hamas?!?!?
Glupi Arapi, kakve koristi to ima ako neće doći do rješenja palestinsko-izraelskog pitanja? Sutra će i to bombardovati i srušiti. Čemu sve to kad su oni tamo blokirani i u potpunosti okupirani i zgusnuti na 350 km^2?
Nema nista od tih pola milijarde....ovo kao da donira sda a ne egipat...to je tako nelogicno....jer da tih pola milijarde se ulozi u zgrade i obnovu...i dok se to izgradi treba ce minimum 4 godine....a izrael ima taku vojnu moc da za jedan dan moze porusiti zgrada i stete napraviti vece od 10 milijardi.
Koje razmišljanje ima bošnjo