Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek je na pravdi Boga uhapšen !!!
Mislis na pravdi pokusaja krsenja demokratije diktaturom?
Jel ti i za Mursija rekao Damir Hadzić ? :) Ako jest onda je 100 % tačno , kao i obično . Bjezi ba h8er !!! Jesil bio dole pa znaš tačno o čemu se radi ?? Eto vojska zaštitnica demokratije . Ista ona koja je štitila Musarafa i ubijala do juče svoj narod .
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U ima Allaha ,milostivog,samilosnog,molimo Allaha dz.s. da podari sabur nevino svrgnutom i uhapšenom legalno izabranom vođi časnog Egipatskog naroda,da kazni i ponizi njegove zulumćare na ovom i na drugom svijetu,a taj dio Egipatskog naroda koji je uspješno zaveden od strane sadašnjeg tiranskog režima da Allah vrati na pravi put dok ne bude prekasno za njih,amin.
Vratice ga, al u qurcu :D
pitam se zasto je uhapsen ovaj covjek?
Ne Daj Se Ljudino !
Vratit ce se valter
Amerikanci preko svog teroriste generala Sisija vrše teror nad muslimanskom većinom u Egiptu i zbog toga Egipćani treba da se usredsrede na napade na Američko-Britanske interese u Egiptu
smijesno,protiv pravno drzati covjeka bez jasne optuznice,i cas je za ovo cas za ono,svima je jasno sta je na sceni,gomila placenika izdajnika koje je trebao po kratko pa nek je diktatura bar da bude ono za sta ga optuzuju,a ne sa svima miroljubivo,samo ostro sa izdajicama !!!
Nije Egipat država od juče, znaju oni kako se to radi.
a sta to?fašizam i ubijanje svog naroda?ako je to?onda sigurno znaju,al prodane duse i izdajnici,najgora sorta koja hodi dunjalukom
Taliban Mursi i treba da bude u zatvoru. Plan za diktaturom mu nije prosao kao sto je prosao Erdoganov u Turskoj.......
tvoja mama treba da bude sa mnom u celiji
Bravo, evo ti banana
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nesto slicno srbo-ustase nama rade
h8eru *** mater za minus
SSLOBODA MURSIJU I BRATSTVU
smiči govna; tako smo ih i mi držali u zatvoru pa vidi šta nam napraviše