Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako vas nije sramota javit se? pa chifuti vama ispred nosa ubijaju Palestince a niste ni kamen bacili na njih a 120 milijuna vas ima i da svi krenete s viljuskama na izraelskog zlocinackog okupatora oslobodili bi Palestinu...
Egipat, odnosno njihova vojna hunta, će sjediti na optuženičkoj klupi, zbog dugogodišnje blokada Gaze i učestvovanja u genocidu.
onu nametnutu cionisticku svinju sisija treba za noge objesit
Ovaj tekst je hakovan
Da samo sto je Izrael Amerika, Evropa i Engleska.Znaci tužbe protiv njih molim.
Jaoooo poteza stvarno Cionisti ne znaju sta ce. Sisi maze oci Egipcanima. A i Egipcani su prave starlete ispali. Protiv Rahmetli Mursija ih izaslo 100 hiljada. A protiv Cionista ni sakica.
ma ne.moguce, ovo je neka podvala i igra, cuj egipat nesto protiv izraela
Nista ja vise ovdje ne kontam ni ko je skim ni ko koga, samo znam da najgore prolaze palestinci, a i znam da ovo u Svijetu moze lako da pukne.
svaka cast sisi
@Moralnahorizontala: A i tebe je bas lahko pridobiti
prijatelju jel spavas ti ikako
Egipat koji se bogati na Palestinskoj krvi upravo dok ovo pišem. Naplaćuju im po 5000 dolara da ih puste u Egipat, a onda ih tretiraju na sličan način kako su ih i "izraelci" tretirali. El Sisi je podaničko smeće.
Ohoo americko-cionisticka pudlica se pokusava oteti sa povodca.Mrrshhh
Teško da će to spriječiti Izrael da nastavi vršiti zločine i represiju palestinskog stanovništva, konkretniji potezi poput smanjenja vojne pomoći nedostaju.
Pa normalno, nema druge. Svijet ne treba jos jesnog Milosevica i njemu slicne
Što se Bosna ne pridruži tužbi?
Auuu, -znači počelo je!