Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez jakog zakona nema ni jake zemlje,pogledajte kako se demostranti prskaju mirisnim sprejovima i ako mirno sjede ali oni i tako nisu pozeljni u demokratskim zemljama,policija i vojska trebaju,bez njih nema zemlje,ali sa jakim zakonom za sve.Ameri imaju na hiljade nakih nacija i sve vrste boja,ali imaju i snazan zakon koji niko nesmije krsiti i zato su jaki a ne radi neke ekonomije ili pameti pojedinacne.
nikakva vjerska revolucija nego borba za bolje sutra i bez korupcije vojske i policije koji su decenijama maltretirali narod. Tamo zivi 8 miliona kopta osim drugih religija, tako da se trazi islamska revolucija izazvalo bi i religijski rat. Bog je stvario sve ljude i svi imaju jednaka prava, takve izjave kao Tebe \"dzihadbosna\" ne bi nikome dobra donijeli. A na stranu sto nema veze sa islamom (vec ako si vjernik). Svako ima pravo na svoju vjeroispovjest pa i onaj sto je ateista, to je sam odabrao. Mozda nekad dodje tobe a mozda nikad ali u vjeri nema prisile.
ništa i nikakvog rezultati niti dobra za taj narod nema bez islamske revolucije kojom će se očistiti nevjernička po.g.an u državi...ovako samo galame i ginu nizašto....
podrska braci u egipu, dole mubarakov rezim