Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tip koji kaže da u Srebrenici nije bio genocid za mene je moralna ništica!
https://www.timesofisrael.com/mladic-conviction-rekindles-debate-on-definition-of-genocide/ "“What happened at Srebrenica was a terrible and murderous war crime and a tragedy for which Mladic and all other responsible should receive the maximum legal punishment, but it wasn’t genocide,”
U suradnji s Nijemcima četnički vojvoda Milan Nedić (koji je sebe zvao "srpski Pétain") je gotovo sve dijelove postojećeg srpskog državnog aparata stavio na raspolaganje nacistima. Pogotovo je srpska policija pomagala nacistima, primjerice pri uhićenjima Židova. Več u kolovozu 1942. general Alexander Löhr Srbiju je proglasio "Judenfrei" (nacistički izraz za područje očišćeno od Židova).
@Serb... Ti si valjda obrazovan? Znas zašto ih nema "obrazovani"? Jer se muslimani uredno i sasvim legalno nalaze na spiskovima srpskih odnosno hrvatskih žrtava ustasko-cetnickih logora. A sad se potrudi sam da saznas zasto.
@Serb strašan si ti "istoričar", vidi se da si bas sve procitao. "Istoricar" koji insisnuira da niti jedan musliman nije ubijen u logorima tokom 2. svj.rata. Samo jos na opskurnim portalima poput ovog mozete da promovirate takve bljuvotine. Sikter!
Treba osnovati centar za lov na četnike (srbonaciste) i loviti ih dok je svijeta i vijeka.
Bravo za izrael. Tucite arapska govna. Ruke vam se pozlatile.
Mater vam bolesnu svima koji komentarisu ovakve postove! Bolje da se malo radi, ustvari mnogo radi tako ne bi imali vremena da komentarisete stoko neobrazovana!
Frajer ne prizaje genocid u Srebrenici. Koji su to dvoličnjak!
De ti malo zaganjaj ove svoje u Izraelu, šta rade palestincima, mogu sa nacistima pod ruku.
pokazuje jedan cifut drugom zlatni sat na ruci -kae ovaj: bas je dobar, odakle ti? -kae ovaj prvi: prodao mi ga otac na samrti..
Pitam se ko bi još ostao na slobodi od Hrvata u Hercegovini i od Srba u RS-u kada bi se pohapsili svi ratni zločinci iz zadnjeg rata
@kolorit Bošnjačkih zločinaca je bilo koliko i hrvatskih ako ne i vise.
I Prelepa i Večna Republika Srpska i Srbija treba da nastave da love Nasera Orića, Murata Šabanovića, Ejupa Ganića i ostale zločince u skladu sa onom divnom rečenicom velikana: "Pitate me šta je rešenje za Južnu Ameriku? Rešenje je u traženju rešenja." Nikada ne odustati. Prvo, pretvoriti im život u pakao - da ne pomisle da napuste 18% SDA mahale.
Drugo, možda nam se posreći kao sa Osmanom Osmanagićem i Huseinom Mujanovićem kojima penetriramo u čmar mačetom dok pevaju "Marš na Drinu". https://www.youtube.com/watch?v=7vLlgREBEjE
@labia Pogledaj snimke na Youtube-u - bolje se živi po tim zatvorima nego u 18% SDA mahale. https://www.youtube.com/watch?v=dTVFjLg2Zj4 Ne pričam ja o tome. Ja pričam o kažnjavanju nestašnih tallibanskih SDA guza po beogradskim zatvorima. Za Huseina Osmanagića se zna - vrištao je na sav glas, ceo zatvor ga čuo, "potpisaću sve što hoćete". Ma nećemo ništa da potpisuješ, hoćemo da UŽIVAŠ. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)