Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
projekat heelads je vjerovatno zasluzan za to,o tome niko ne prica,a i rusenje brane u tom dijelu je moguce kao opcija,jer bi se tim narusili odnosi francuske i njemacke a kome to ide u prilog,vjerujem da predpostavljate......
HELLADS
Ovakvi tipovi kao ovaj ko'pilot,kako kazu depresivni kad gledaju oko sebe terore ratove a u mogucnosti su da ucine teror i oni sami ,vidite kako izvrsavaju suicid, oke sebe ubijat kad je bolestan a sto i druge nevine zivote . Po meni je ovo isto ravno teroru kao sto je ISIL...!
Bolje bi se bilo upitati: "zašto je se uzrok nesreće uspio razjasniti u rekordnom roku, dok o drugim avionima i crnim kutijama ni riječi?" Ja ću vam reći zašto. Zato što to smrdi do neba, i nije sigurno onako kako nam pričaju.
zato sto se trebao ozeniti,a nije mu se zenilo...zna to tako
Heh, DW nikad neće svog krstaša nazvati teroristom, al zato muslimane, a pogotovo Turke, vole da pljuju, čitav im se magazin vrti oko pljuvanja po muslimanima.. isti ste ko hitler, hitler je bar mrzio sve odreda ako ništa
Klix mora dnevno objaviti nekoliko vijesti o avionima, bez obzira imaju li odgovor ili nemaju...ne kontam bit vijesti!
sjooo mene...baš sam looood, ali maloo looood! 😂😂😂