Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu oni bili u sarajevu da vide sta je svercanje..
Revizor: Daj kartu? Putnik: Krompir!!! Revizor: Kakav krompir??? Putnik: Kakva karta??? :D
kod nas je to visenacionalni sport
Apsolutna je laz da se Francuzi svercaju u javnom transportu. Prvo Pariz je globalni grad, u njemu ima svakakvog sljama iz cijelog svijeta, kao i u Londonu ili New Yorku, a prva stvar gdje taj sljam ide je metro. Tu je operisao onaj ciganin Hamidovic iz Bosne sa svojom bandom. Medjutim i kao takav je pojam za bilo koji njemacki. Francuska vjerovatno ima najbolji javni prijevoz u svijetu, da je to tako kako Svabe propagiraju (koji drze patent za propagandu), da sve svi svercaju, imali bi Francuzi onakav javni prijevoz malo sutra. Kad se uzme i promatra globalno francuski gradovi, velika vecina, vise od 95% placa redovno kartu, jer mora i da nece, a javni prijevoz im je od 1-10, 10 i svi su profitabilni. Cisti, moderni, brzi, tacni, efikasni, futuristickog izgleda, digitalizirani i sve naj naj. Apsolutna je laz da Francuzi ne placaju javni prijevoz. Svabe su ljubomorne. Grad (Stutgart) koji je sjediste Mercedesa, Boscha i Porschea ima tramvaje malo bolje nego GRAS
Stutgart tramvaji http://hampage.hu/trams/stuttgartlinie15/img_2288.jpg Berlin tramvaji http://farm4.staticflickr.com/3219/3060941847_d4531040c5_z.jpg vs. Lyon tramvaji http://www.2beapart.com/Public/P/BeApart/ImportCSVData/Lyon/Tram%20Lyon.jpg Pariz tramvaji http://i1.trekearth.com/photos/64869/img_3346.jpg
Trebao si ove 4 slike uporediti sa ovom :))) http://imageshack.us/a/img263/8142/img4640tram2jb.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nek dođu vamo da se uče
Eki reve sto je kulturna. A kod nas je raja najjaca kad vidi revizire, to nasilu vrata otvara kroz prozore ovo ono haha O:) Koji smo mi giganti
Zbog istih razloga kod nas jadan Gras propade ... Drzavne jasle i brojni neiskoristeni kuponi nisu dovoljni da nadoknade toliki deficit.
Apsolutna je laz da se vecina Francuza sverca u javnom transportu. Prvo Pariz je globalni grad, u njemu ima svakakvog sljama iz cijelog svijeta, kao i u Londonu ili New Yorku, a prva stvar gdje taj sljam ide je metro. Tu je operisao onaj ciganin Hamidovic iz Bosne sa svojom bandom. Medjutim i kao takav je pojam za bilo koji njemacki. Medjutim Francuska vjerovatno ima najbolji javni prijevoz u svijetu, da je to tako kako Svabe propagiraju (koji drze patent za propagandu), da sve svi svercaju, imali bi Francuzi onakav javni prijevoz malo sutra. Istina je bas suprotna, kad se uzme i promatra globalno francuski gradovi, velika vecina, vise od 95% placa redovno kartu, jer mora i da nece, a javni prijevoz im je od 1-10, 10. Cisti, moderni, brzi, tacni, efikasni, futuristickog izgleda, sve naj naj. Medjutim apsolutna je laz da Francuzi ne placaju javni prijevoz. Svabe su ljubomorne. Grad koji je sjediste Mercedesa, Boscha i Porschea ima tramvaje malo bolje nego GRAS.
BiH je onda prvak svijeta u svercanju :)
ko da je kod nas nesto bolje ahah
Ako je kod njih nacionalni sport svercanje u tramvaju onda smo mi u Sarajevu odavno ispunili olimpijsku normu za isto :)))))
Ma pusti Svabe lazu samo da ne bi pisali i izvjestavali o tome kako su robovskim placama ispod 400 eura mjesecno za 8,5 miliona Njemaca od 2005 godine do danas, s*** skoro kompletnu Eurozonu, a najvise su "zaplatile" Spanjolska i Italija. Jos jedino Francusku nisu s***, pa sad to rade.
Ma mogu fanovi Golfa dvojke koliko hoce pucati minusa, medjutim 8,5 miliona (sad vjerovatno puno vise) od 2005 godine radi za place ispod 400 eura mjesecno. To je istina i nista nego istina. Svabe nemaju limita na minimalne dohotke za razliku od vecina Eurozone zemalja. Recimo Holandjani, Belgijanci, Francuzi, Spanjolci, Talijani, svi oni imaju limite za minimalne place i oni se razlikuju od zemlja do zemlje, medjutim ni u jednoj oni zakonski nisu ispod 800 eura mjesecno, dok kod Holandjana, Belgijanaca i Francuza je negdje od 1300 pa na vise minimalna zakonska placa za puno radno vrijeme. Svabe su od 2005 izbrisali limite za minimalne place i prisilili narod, vecinom imigrante da rade za robovske place po kineskom sistemu i posto je Eurozona jedno trziste, jednostavno kradu i pare i radna mjesta od drugih zemalja koje imaju zakonske limite za minimalne place ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ove Svabe su pocele lagati i lazu na kile. To naprosto nije istina. Nema sanse da svercanje u metrou Pariza jer kako pocetna slika sa video klipa pokazuje, postoji barijere na ulazu u metro sistem u koji ne mozes uci bez karte. A ovo preskakanje, moguce je preskociti, medjutim trebas biti gimnasticar. Svabe su sjebale sve u Eurozoni, osim Francuske, pa sad izgleda i njih zele s***, da imaju sto manje konkurencije, malo malo pa DW izbaci neki antifrancuski clanak. Naplata u Francuskoj sto se tice javnog prijevoza, koji je na puno visem i boljem nivou od njemackog i sto se tice javnog prijevoza i sto se tice autocestovne i zeljeznicke infrastrukture, je maltene 100%. Niko se ne sverca. Svabe opet lazu.
Nasli neke imigrante pa prave predstavu.
113€!??! WTF? stvarno preskupo
Još malo će i oni ko i mi :D