Ako je kod njih nacionalni sport svercanje u tramvaju onda smo mi u Sarajevu odavno ispunili olimpijsku normu za isto :)))))
Ma pusti Svabe lazu samo da ne bi pisali i izvjestavali o tome kako su robovskim placama ispod 400 eura mjesecno za 8,5 miliona Njemaca od 2005 godine do danas, s*** skoro kompletnu Eurozonu, a najvise su "zaplatile" Spanjolska i Italija. Jos jedino Francusku nisu s***, pa sad to rade.
Ma mogu fanovi Golfa dvojke koliko hoce pucati minusa, medjutim 8,5 miliona (sad vjerovatno puno vise) od 2005 godine radi za place ispod 400 eura mjesecno. To je istina i nista nego istina. Svabe nemaju limita na minimalne dohotke za razliku od vecina Eurozone zemalja. Recimo Holandjani, Belgijanci, Francuzi, Spanjolci, Talijani, svi oni imaju limite za minimalne place i oni se razlikuju od zemlja do zemlje, medjutim ni u jednoj oni zakonski nisu ispod 800 eura mjesecno, dok kod Holandjana, Belgijanaca i Francuza je negdje od 1300 pa na vise minimalna zakonska placa za puno radno vrijeme. Svabe su od 2005 izbrisali limite za minimalne place i prisilili narod, vecinom imigrante da rade za robovske place po kineskom sistemu i posto je Eurozona jedno trziste, jednostavno kradu i pare i radna mjesta od drugih zemalja koje imaju zakonske limite za minimalne place ...
Prikaži sve komentare (32)