Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje smo mi onda, kad Njemacke ceste nisu OK! :)....."apojedine prometnice su čak u katastrofalnom stanju".... Ovo je sigurno neki vic!
Pogledajmo prvo nase!
Vjerodostojna vijest 100% zato iduće godine bošva uvodi cestarine jaja vinjete Ala deželaši
Ovo je Hitler pravio 1936god autoput prema Staljingradu a mi smo prije 80godina imali Makadam kaldrmu i konjska kola,sta jos reci.
Istina ziva! Njemacke ceste pod hitno trebaju obnovu ali i zeljeznicke stanice i aerodromi... Nevjerovatno koliko su zapusteni i propali, kao da posljednjih 10 godina niko nista nije ulagao ali ni odrzavao.
:)
Vijesti na klixu za 2 mjeseca: "Njemacka sanirala dijelove ostecenih autoputeva i pustila u promet novih 450 km. Vijesti iz BiH: "Danas je drzvani vrh zvanicno pustio u rad novih 750 m autoputa a ocekije se da ce do kraja 2014 biti zavrseno i jod 800 m.".
Ih sto seru " nevaljaju ceste" sto ne mogu luka uz plitke.
treba pomoc ljudima, da se udruzimo pa da posaljemo nasu firmu neka im sanira ceste :D
Opet će to oni brže i kvalitetnije uraditi nego mi ovaj naš famozni 'koridor 5c'....
Nisu oni kod nas bili :D.
po njemackim autoputevima se vozi djaba a ne kao u hrvatskoj, sloveniji, madarskroj, austriji, bosni, ....... ti losi autoputevi su u istocnoj njemackoj. tamo nikad nista dobro nije ni bilo. svabe ce svakako sada da uvedu vinjetu pa ce se i te rupe na istoku popraviti
Pa eto sad će i oni uvesti Vignette, pa će od tog novca sanirati. :)
Pa zato su i pustili ovaj video.
Ko bi reko', "kobili" se nado', ni Njemačka nije, što je nekada bila.. P.S. Sve dobro, dok "skupljači sekundarnih sirovina" ne pokradu šahtove, pa kada naletiš na rupu..
istocna njemacka nikad nije ni bila nesto. cak su je i ratne izbjeglice izbjegavale
@MonoMe Kolega, jako griješiš. Njeački istok je danas razvijeniji od njemačkog zapada u svakom, a ponajviše u infrastrukturnom smislu. Malo ko zna (misli se na naše Balkance), da je i dalje na snazi tzv. "Pakt solidarnosti" potpisan prije gotovbo dvije decenije, koji je na snazi do 2019. godine. Njegov smisao je bio financirati ujedinjenje bivše Zapadne i Istočne Njemačke u jednu zemlju, odnosno izjednačavanje životnih uvjeta u svim dijelovima nove Njemačke. "Pakt solidarnosti" je financiran iz "dodatka solidarnosti" koji plaća svaki zaposleni i to odbitkom od bruto zarade u procentu od 5,5 posto. Sredstva, u iznosu od 13 milijardi eura godišnje, se troše isključivo u obnovu propale infrastrukture i privrede bivše Njemačke Demokratske Republike (Istočna Njemačka). Pitaj prosječnog zapadnog Njemca, šta misli o "porezu za istok"..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)