Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se "Carevi" igraju rata... narod ispašta...zima, jad i čemer, ranjeni i poginuli na obadvije strane.... Kad topovi jednoga dana utihnu, ovim običnim ljudima neće biti ništa bolje... to znamo po sebi... .zar ne...
kako god okrenem ( na nacionalnost ne gledam), draži mi je onaj s petokrakom nego onaj desničar s potkapom na glavi (i kukastim križem u srcu)
Znamo samo sto nam se servira.. Imate ja youtube dosta klipova koji su snimali pro ruske snage a i ukrajinske, dosta ima cudnih desavanja... Od drugih jezika pa oruzja, koja Ukrajina nije imala, a isto tako do pro rusa od niceg do dobro opremljene vojske s skupocjenom opremom
Zašto ukrajinski vojnik ima masku, ako je legitimni član ukrajinske vojske, nema šta da krije? Zašto ovi iz "vojske" donjecka imaju iza rusku zastavu?
Ukrajinski vojnik ima masku zbog problema sa sinusima. Ruska zastava je pozadini jer je snimano na Rusko-Ukrajinskoj granici.
daleko ima smisla :) ohoho teškim pitanjima se napreduje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)