Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudno da policija puca bez veze u naseljenom mjestu a zrno od metka negdje mora pogodi a u ovom slucaju je nazalost dijete..svi koji su ucestovali treba im suditi za ubojstvo..zali boze mladog zivota i nek pociva u miru andjelcic..
Da im je nacelnik uprave porculanski zub Tegeltija, ne bi taj otkaz dao ni da su djece pun vrtic pobili, jos bi na nekoj sjednici i podrsku dobio od svojih jokera a mozda bi i na godisnji odmor otisao dok se malo javnost ne smiri
Jučer na jednim stranim vijestima baš slušam o ovim događaju.Vele da je policija pokušala zataškati sve ali narod se organizirao i uslijedilo je hapšenje i ide istraga.Nije kao kod nas.U svakoj zemlji se narod bori protiv nepravde samo kod nas se šuti i trpi.
Ako jeste cak i nenamjerno, dva metra kanafe i ....